- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.771
- 60
Sevmiyorum ablacımYumurta sevmiyıormusun yoksa
Normlde yemen lazım,kokusumu tadımı yoksa sevmemen.Sevmiyorum ablacım
Afiyet olsun canimKüçük bir sahan menemen ile 1 dilim ekmek
Yumurta yemek için, menemen yiyorum resmen
Yağda yumurta yapaxağım zaten yulaf katıyorum bende oda güzel oluyor.Afiyet olsun canim
Yaa ben maydanoz dereotu kekik peynir yumurta omlet yapiyorum çok seviyorum yakisiyo yumurtaya cok kokuda kalmiyo
Evet abla oda guzel oluyo ben yulafli yaparsam icine ketentohumuda katiyorumYağda yumurta yapaxağım zaten yulaf katıyorum bende oda güzel oluyor.
Oda iyiyimiş bir ara bende de vardı yoğurdun içine katıp yiyordumonu.Evet abla oda guzel oluyo ben yulafli yaparsam icine ketentohumuda katiyorum
Iyi abla gercekten bir cekmecem sadece onlarla du chia keten tohumu vs. Faydali olan ne varsa varOda iyiyimiş bir ara bende de vardı yoğurdun içine katıp yiyordumonu.
Hem tat, hem koku. Yedikten sonrada, midemde sancılar oluyor. Eniştem beyazını ye sadece dedi, ama benim sarısını daha çok tüketmem gerekiyor. Sadece menemende yiyebiliyorumNormlde yemen lazım,kokusumu tadımı yoksa sevmemen.
Chia tohumuda vardı,onuda ya haşlıyordum yada yoğurtla tüketiyordum,sonra bir baktım kavanozda böceklenmiş attım hemen.Iyi abla gercekten bir cekmecem sadece onlarla du chia keten tohumu vs. Faydali olan ne varsa var
Bende bir gariplik var canım, illaki alıyorum kokusunuAfiyet olsun canim
Yaa ben maydanoz dereotu kekik peynir yumurta omlet yapiyorum çok seviyorum yakisiyo yumurtaya cok kokuda kalmiyo
Anladım yasocum,kokusu ve tatdan dolayı yiyemşyorsun demekki.Hem tat, hem koku. Yedikten sonrada, midemde sancılar oluyor. Eniştem beyazını ye sadece dedi, ama benim sarısını daha çok tüketmem gerekiyor. Sadece menemende yiyebiliyorumKıymalı yumurta, ıspanaklı yumurta falan yiyemiyorum
Kokuyu alıyorsan yiyemezsin.Bende bir gariplik var canım, illaki alıyorum kokusunu
Gerçi geçenlerde annem dedi, teyzem (sütannem) de yiyemiyormuş
Yok yok. telefonu olsaydı ne olurdu diye muhabbet açıldı da. Genel anlamda bi tarif yapacağım zaman YouTube‘dan önce seni arardım manasında dedimTam sofra kurmaya çıkıyordum, eşim işten gelecekti
Yoksa sıkıntı değil
Aynen ablacım, herkesin tiksindiği bir şey vardır.Kokuyu alıyorsan yiyemezsin.
Ben diyorum ya tereyağı yiyemem diye hem kokuyor hem tadı kötü geliyor.
O ara açmazdım, işim bitince ben arardımYok yok. telefonu olsaydı ne olurdu diye muhabbet açıldı da. Genel anlamda bi tarif yapacağım zaman YouTube‘dan önce seni arardım manasında dedim
Yok yok. telefonu olsaydı ne olurdu diye muhabbet açıldı da. Genel anlamda bi tarif yapacağım zaman YouTube‘dan önce seni arardım manasında dedim
He yok. ben bildiğin normal hayatta görüşürdüm. Öyle deprem filan aciliyet beklememNevreste ’de numaram var, çok acil olunca yazarım ya da ararım. Telefonu çocuklarda olabiliyor ya da eşi evde olabiliyor, rahatsız etmemek için yazıyorum genelde.
Ya da deprem falan olunca, oradan haberleşiyoruz.