• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandviç - Kanepeler Paylaşılamayan Anlar Yarışması 4.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Beyaz ile Paylaşılamayan An '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    625
  • Anket Kapalı .
Küçük bir sahan menemen ile 1 dilim ekmek😒
Yumurta yemek için, menemen yiyorum resmen🤭
Afiyet olsun canim🤭
Yaa ben maydanoz dereotu kekik peynir yumurta omlet yapiyorum çok seviyorum yakisiyo yumurtaya cok kokuda kalmiyo 🤔

Afiyet olsun canim🤭
Yaa ben maydanoz dereotu kekik peynir yumurta omlet yapiyorum çok seviyorum yakisiyo yumurtaya cok kokuda kalmiyo 🤔
Yağda yumurta yapaxağım zaten yulaf katıyorum bende oda güzel oluyor.

Normlde yemen lazım,kokusumu tadımı yoksa sevmemen.
Hem tat, hem koku. Yedikten sonrada, midemde sancılar oluyor. Eniştem beyazını ye sadece dedi, ama benim sarısını daha çok tüketmem gerekiyor. Sadece menemende yiyebiliyorum🤷🏻‍♀️Kıymalı yumurta, ıspanaklı yumurta falan yiyemiyorum 🤷🏻‍♀️

Iyi abla gercekten bir cekmecem sadece onlarla du chia keten tohumu vs. Faydali olan ne varsa var🤭
Chia tohumuda vardı,onuda ya haşlıyordum yada yoğurtla tüketiyordum,sonra bir baktım kavanozda böceklenmiş attım hemen.
Uzun süre de yememiştim ondan çöpe gitti sonra.

Afiyet olsun canim🤭
Bende bir gariplik var canım, illaki alıyorum kokusunu 🤭
Gerçi geçenlerde annem dedi, teyzem (sütannem) de yiyemiyormuş 🤭

Hem tat, hem koku. Yedikten sonrada, midemde sancılar oluyor. Eniştem beyazını ye sadece dedi, ama benim sarısını daha çok tüketmem gerekiyor. Sadece menemende yiyebiliyorum🤷🏻‍♀️Kıymalı yumurta, ıspanaklı yumurta falan yiyemiyorum 🤷🏻‍♀️
Anladım yasocum,kokusu ve tatdan dolayı yiyemşyorsun demekki.
En azından menemenle bile yiyebiliyorsan oda güzel.
Benim kızda sadece omlette yiyor yumurtayı,eşimde asla pişmiş yemez kokuyor diyor.
Ben garip her şekilde yerim ayırmam.

Bende bir gariplik var canım, illaki alıyorum kokusunu 🤭
Gerçi geçenlerde annem dedi, teyzem (sütannem) de yiyemiyormuş 🤭
Kokuyu alıyorsan yiyemezsin.
Ben diyorum ya tereyağı yiyemem diye hem kokuyor hem tadı kötü geliyor.

Yok yok. telefonu olsaydı ne olurdu diye muhabbet açıldı da. Genel anlamda bi tarif yapacağım zaman YouTube‘dan önce seni arardım manasında dedim 😂😂
Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. ’de numaram var, çok acil olunca yazarım ya da ararım. Telefonu çocuklarda olabiliyor ya da eşi evde olabiliyor, rahatsız etmemek için yazıyorum genelde.
Ya da deprem falan olunca, oradan haberleşiyoruz.🤷🏻‍♀️

Back