- 24 Eylül 2018
- 97.132
- 292.380
Bir de hipoparatiroidi mi ne yazıyor bende,o kafa gittiği donem yazmislarBenim haşimato canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir de hipoparatiroidi mi ne yazıyor bende,o kafa gittiği donem yazmislarBenim haşimato canım
Guru olunca sayfamızda konfeti patlayacak hazırladım gerekli mercilerden izin aldım nevosumHadi inşaallah,
Oda başka çeşitiRabbim şifa versinBir de hipoparatiroidi mi ne yazıyor bende,o kafa gittiği donem yazmislar
Tamam MervişimGuru olunca sayfamızda konfeti patlayacak hazırladım gerekli mercilerden izin aldım nevosum
Amin askomAllah dermansız dert vermesinOda başka çeşitiRabbim şifa versin
Amin aşkomAmin askomAllah dermansız dert vermesin
Nevo, birine filizim, ikisine aşkom, birine mervişim, birine sosyalim, birine elticim... bize geldi mi sadece AlsemTamam Mervişim
Kelebeğim diyorum yaNevo, birine filizim, ikisine aşkom, birine mervişim, birine sosyalim, birine elticim... bize geldi mi sadece Alsem
KıskançNevo, birine filizim, ikisine aşkom, birine mervişim, birine sosyalim, birine elticim... bize geldi mi sadece Alsem
AbbowNevo, birine filizim, ikisine aşkom, birine mervişim, birine sosyalim, birine elticim... bize geldi mi sadece Alsem
Senede 1Kelebeğim diyorum ya
Kıskanmak demeyelim de, gözümden kaçmadı diyelimKıskanç
Ama en çok seninle ilgileniyorumSenede 1
Kıskanmak demeyelim de, gözümden kaçmadı diyelim
Aşkom kıskanmış
Sinirlenmiş askoAşkom kıskanmış
Shshshs gunun kıskancı ayso bacı olduNevo, birine filizim, ikisine aşkom, birine mervişim, birine sosyalim, birine elticim... bize geldi mi sadece Alsem
Oysa en çok kendisi ile ilgileniyorum.Sinirlenmiş asko
Ben de şahidimOysa en çok kendisi ile ilgileniyorum.
Ahh ah işteOysa en çok kendisi ile ilgileniyorum.
Tabii tabii Herkese mavi boncukAma en çok seninle ilgileniyorum
Sana kurşunlar mıTabii tabii Herkese mavi boncuk