- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Geçmiş olsun canım ❤Aynen canım,50lik,hipotiroidi benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım ❤Aynen canım,50lik,hipotiroidi benim
Benımde gecen bınara yuksek cıkmıstı doktor 25 lik verdi sonra tekrar dusunce artık kullanma dedi asırı yuksek olunca yenıden baslanır dedi baya dustı bunseferde benım ondan kesti galibaCennam ceviz suyu kürü yapsanaİyi geliyor deniyor..
Ben 1 ay yaptım.Ne durumdayım bilmiyorum ama iyi geliyor deniyor.
Bana çok arada carpinti dışında sorun yapmıyor canım,kilo alırım diye korkuyorum tabii bir deCennam ceviz suyu kürü yapsanaİyi geliyor deniyor..
Ben 1 ay yaptım.Ne durumdayım bilmiyorum ama iyi geliyor deniyor.
Sağol canım❤Geçmiş olsun canım ❤
Duzensizlik olunca takip etti beni,sonra teşhis koydu,sürekli kullanacaksın dediBenımde gecen bınara yuksek cıkmıstı doktor 25 lik verdi sonra tekrar dusunce artık kullanma dedi asırı yuksek olunca yenıden baslanır dedi baya dustı bunseferde benım ondan kesti galiba
Bunlar seni ayartti kesinCennam en son 4. ddekaldığım için bana akkılı diyorduk
Anladım cennam ilaçla duzendeyse kullan tabi şyi gelir inşallah hepDuzensizlik olunca takip etti beni,sonra teşhis koydu,sürekli kullanacaksın dedi
Amin inşallah canımAnladım cennam ilaçla duzendeyse kullan tabi şyi gelir inşallah hep
Evet evvagülün suçu ne burdaBunlar seni ayartti kesin
Suçu insan sevmek,güvenmekEvet evvagülün suçu ne burda
Punto biraz kucuk olmus azcık daha buyut sosyalimBen geldim
En büyük buydu merviskom dahası yoktu olsa kedin yapardım ben büyük seviyomPunto biraz kucuk olmus azcık daha buyut sosyalim
Sadec 3 tl farkla büyük boy heEn büyük buydu merviskom dahası yoktu olsa kedin yapardım ben büyük seviyom
Sen beni sevmiyon mu hemsom