Sadece biz varız gerisi hayalBundan sonra sadece biz konusuluruz bence
8 oy aldim ben yaKazanamadıkça çıldırdık abla ya bi oy vermediler diye diye triplere girdik
ayy ben şok inan abla hiç olmayacak diye takibi bırakmıştım öyle ki kkya bile girmemiştim şoklardayım şu an rüya bile olabilirHerkese Hayırlı Akşamlar
Pınar Beyaz 4.Hafta Paylaşılamayan Anlar yarışması oylamasının bitmesine saatler kaldı.
Katılan tüm arkadaşlarımın emeklerine sağlık
Yine çok güzel fikir ve sunumlarla bir haftayı daha geçirdik.
Bu hafta
1.miz 6 Numaralı An ile @alsem kendisini tebrik ediyoruz.
2.miz 17 Numaralı An ileNevreste
@alsem veNevreste daha önce kazandıkları için hak daha sonraki arkadaşlara geçiyor
1.miz 2 numaralı An ile @H MTebrikler
2.miz 1 numaralı An ile D DediyyTebrikler
3.müz 12 numaralı An ilealimiyon veya 14 numaralı An ile ASSOSyal olacak 3 gündür yarışıyorlar. Aralarında az oy farkı var.Gece 00:00 da hangisi önde olursa o 3. müz olacak
Biraz heyecanı birlikte yaşasınlar diye erken paylaşıyorum.
Bol şans diliyorum
Bende öyle bi şeyler aldım ya8 oy aldim ben ya
Ay gece gece yaa guldurdun beniBende öyle bi şeyler aldım yasadece pınar beyaz kutusunu koysam daha çok oy alırdı
mesajı yanlış anlamışım rüya kısa sürdüayy ben şok inan abla hiç olmayacak diye takibi bırakmıştım öyle ki kkya bile girmemiştim şoklardayım şu an rüya bile olabilir
Birkaç oyla kaçırdınayy ben şok inan abla hiç olmayacak diye takibi bırakmıştım öyle ki kkya bile girmemiştim şoklardayım şu an rüya bile olabilir
Bu hafta kazanmasaydım, yarışma devam etseydi öyle yapardıkAy gece gece yaa guldurdun benideneseydik keşke
nasipBirkaç oyla kaçırdın4. oldun.
Bi daha ki yarışmada yapalımBu hafta kazanmasaydım, yarışma devam etseydi öyle yapardık
Canım 2 oyla 4.oldunayy ben şok inan abla hiç olmayacak diye takibi bırakmıştım öyle ki kkya bile girmemiştim şoklardayım şu an rüya bile olabilir
Kısmet tabi bir sonraki yarışmada devamnasipmisafirim var da bakamamıştım ilk etiketlemerden okurken öyle sandım
Canım tebrik ederim seni denasipmisafirim var da bakamamıştım ilk etiketlemerden okurken öyle sandım
Kaç gündür çekişiyordunuz canımmesajı yanlış anlamışım rüya kısa sürdü
Yalniz ikimizin de bundan haberi yoktuKaç gündür çekişiyordunuz canımBir sen önde bir o önde
En kötü Nevoş bize kızarYapalım ne kaybederiz
Son saatler gelip heyecan yapın dedikYalniz ikimizin de bundan haberi yoktugelip burda heyecan yaptınız Nevoş
Yok ya kızmaz o, iyi yapmışsınız derEn kötü Nevoş bize kızar
Aman ne korkuyorsunuz bendenEn kötü Nevoş bize kızar