- 25 Şubat 2017
- 5.630
- 14.517
- 198
Sadece biz varız gerisi hayalBundan sonra sadece biz konusuluruz bence![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece biz varız gerisi hayalBundan sonra sadece biz konusuluruz bence![]()
8 oy aldim ben yaKazanamadıkça çıldırdık abla ya bi oy vermediler diye diye triplere girdik![]()
ayy ben şok inan abla hiç olmayacak diye takibi bırakmıştım öyle ki kkya bile girmemiştim şoklardayım şu an rüya bile olabilirHerkese Hayırlı Akşamlar![]()
Pınar Beyaz 4.Hafta Paylaşılamayan Anlar yarışması oylamasının bitmesine saatler kaldı.
Katılan tüm arkadaşlarımın emeklerine sağlık
Yine çok güzel fikir ve sunumlarla bir haftayı daha geçirdik.
Bu hafta
1.miz 6 Numaralı An ile @alsem kendisini tebrik ediyoruz.
2.miz 17 Numaralı An ileNevreste
@alsem veNevreste daha önce kazandıkları için hak daha sonraki arkadaşlara geçiyor
1.miz 2 numaralı An ile @H MTebrikler
2.miz 1 numaralı An ile D DediyyTebrikler
3.müz 12 numaralı An ilealimiyon
veya 14 numaralı An ile
ASSOSyal olacak 3 gündür yarışıyorlar. Aralarında az oy farkı var.Gece 00:00 da hangisi önde olursa o 3. müz olacak
Biraz heyecanı birlikte yaşasınlar diye erken paylaşıyorum.
Bol şans diliyorum![]()
Bende öyle bi şeyler aldım ya8 oy aldim ben ya![]()
Ay gece gece yaa guldurdun beniBende öyle bi şeyler aldım yasadece pınar beyaz kutusunu koysam daha çok oy alırdı
![]()
mesajı yanlış anlamışım rüya kısa sürdüayy ben şok inan abla hiç olmayacak diye takibi bırakmıştım öyle ki kkya bile girmemiştim şoklardayım şu an rüya bile olabilir![]()
Birkaç oyla kaçırdınayy ben şok inan abla hiç olmayacak diye takibi bırakmıştım öyle ki kkya bile girmemiştim şoklardayım şu an rüya bile olabilir![]()
Bu hafta kazanmasaydım, yarışma devam etseydi öyle yapardıkAy gece gece yaa guldurdun benideneseydik keşke
![]()
nasipBirkaç oyla kaçırdın4. oldun.
Bi daha ki yarışmada yapalımBu hafta kazanmasaydım, yarışma devam etseydi öyle yapardık![]()
Canım 2 oyla 4.oldunayy ben şok inan abla hiç olmayacak diye takibi bırakmıştım öyle ki kkya bile girmemiştim şoklardayım şu an rüya bile olabilir![]()
Kısmet tabi bir sonraki yarışmada devamnasipmisafirim var da bakamamıştım ilk etiketlemerden okurken öyle sandım
![]()
Canım tebrik ederim seni denasipmisafirim var da bakamamıştım ilk etiketlemerden okurken öyle sandım
![]()
Kaç gündür çekişiyordunuz canımmesajı yanlış anlamışım rüya kısa sürdü![]()
Yalniz ikimizin de bundan haberi yoktuKaç gündür çekişiyordunuz canımBir sen önde bir o önde
![]()
En kötü Nevoş bize kızarYapalım ne kaybederiz![]()
Son saatler gelip heyecan yapın dedikYalniz ikimizin de bundan haberi yoktugelip burda heyecan yaptınız Nevoş
![]()
Yok ya kızmaz o, iyi yapmışsınız derEn kötü Nevoş bize kızar![]()
Aman ne korkuyorsunuz bendenEn kötü Nevoş bize kızar![]()