Sandviç - Kanepeler Paylaşılamayan Anlar Yarışması 4.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Beyaz ile Paylaşılamayan An '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    625
  • Anket Kapalı .
Herkese Hayırlı Akşamlar :KK200: :KK68:
Pınar Beyaz 4.Hafta Paylaşılamayan Anlar yarışması oylamasının bitmesine saatler kaldı.
Katılan tüm arkadaşlarımın emeklerine sağlık :KK68:
Yine çok güzel fikir ve sunumlarla bir haftayı daha geçirdik.
Bu hafta
1.miz 6 Numaralı An ile @alsem kendisini tebrik ediyoruz.:KK200::KK68::sampiyon::sampiyon::sampiyon:
2.miz 17 Numaralı An ile Nevreste Nevreste :sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon:
@alsem ve Nevreste Nevreste daha önce kazandıkları için hak daha sonraki arkadaşlara geçiyor:KK9::KK9::KK9:

1.miz 2 numaralı An ile @H M :sampiyon::KK36::KK200::rolleyes: Tebrikler :KK200:
2.miz 1 numaralı An ile D Dediyy :sampiyon::KK68::KK200::rolleyes: Tebrikler :KK200:
3.müz 12 numaralı An ile alimiyon alimiyon :KK9::sampiyon::KK68::KK9: veya 14 numaralı An ile ASSOSyal ASSOSyal olacak 3 gündür yarışıyorlar. Aralarında az oy farkı var.Gece 00:00 da hangisi önde olursa o 3. müz olacak :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Biraz heyecanı birlikte yaşasınlar diye erken paylaşıyorum.:rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK9::sampiyon:

Bol şans diliyorum:KK200::KK68::rolleyes::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon:
ayy ben şok inan abla hiç olmayacak diye takibi bırakmıştım öyle ki kkya bile girmemiştim şoklardayım şu an rüya bile olabilir 🙊

X