- 16 Ağustos 2010
- 292.952
- 602.705
- 43
Yok yaNevosumyaaa ne kiziyon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yaNevosumyaaa ne kiziyon
Evet ama oylama gece bitecek çekişme varKimler oldugu belli oldu mu
Senaydi demi kuzu sanki kardeşin burdaki yanlışmi hatırlıyomÖglen arkadasim geldi kahve icmeye diye 3saat gitmedi
Tam yemek yedik topladim çay demledim kapi caldi habersiz bitane daha arkadas geldi daha simdi oturdum yarinda kardesim gelcekmis bebekle
HıhıYasaklar bitti gezmeler mi başladı
Tamam canımEvet ama oylama gece bitecek çekişme var
Bak hemende geri çeker ciğerimin kosesiYok ya
Evet canim o benim özkardesim yani ben öyle saniyorumSenaydi demi kuzu sanki kardeşin burdaki yanlışmi hatırlıyom
Evet öyle canımTamam canım
İlk 2 önceden kazandığı için diger yarışmacılara hak geçiyor haliyle
Bir not yazıverseydiler ne olurdu ..Şunu gördünüz mü ?
Pınar Hep Yanımda on Instagram: "🔔 1 yıllık Pınar Beyaz hediyeli yarışmamız devam ediyor! 🔔 Pınar Beyaz'lı keyif anınızı paylaşmak için son gün: 5 Mart! ⏳ Yarışmaya katılmak için yapmanız gerekenler: *Pınar Beyaz'lı keyif anının fotoğrafını What
349 likes, 85 comments - pinarhepyanimda on February 28, 2021: "🔔 1 yıllık Pınar Beyaz hediyeli yarışmamız devam ediyor! 🔔 Pınar Beyaz'lı keyif anınızı paylaşmak için son gün: 5 Mart! ⏳ Yarışmaya katılmak için yapmanız gerekenler: *Pınar Beyaz'lı keyif anının fotoğrafını Whatsapp hattıyla...www.instagram.com
Bizden kullanabilir miyiz diye rica ettiler bende tabi dedim. İnsan biraz onure eder, der ki Kadınlar Kulübü üyeleri bunları paylaştı ama işte neyse ...
Bir sor babanla annene bariEvet canim o benim özkardesim yani ben öyle saniyorum
bende yokum yaaaBende yokum ya
Kiz kokoş siyah örtü falan sermisin kiraz falan yokNevreste bakyaaa benim gözlerde bozuldu geride almamış kizgini
Ne notuBir not yazıverseydiler ne olurdu ..
Eşitlik bozulamıyor bi türlüBu oylama neden böyle gidiyor ya 97 97
Yok yok hiç koyarmiyimKiz kokoş siyah örtü falan sermisin kiraz falan yok
Ben varım ve bana oy verdin yinebende yokum yaaa
Kadınlar klübün gacıları yaptı gibisindenNe notu
Yine mi yine mi bir göz doktoruna gitmem gerekBen varım ve bana oy verdin yineEki Görüntüle 2793932