10 tane yere yazıyorum şuan
Verin bütün kilonuzu bana beee yeter garimmYaaaazaten az kilon var onuda azaltma kıskanç mod::::
Hadi peki öyle olsunYok kız kalp vardı bide gülme hala varhızlı gitti mesaj kalp koyarım ben
Gülme ile kalbin arasindaki farkları sayınızHadi peki öyle olsun
yine de tribim devam ediyorRica ederim
Farkındayımyine de tribim devam ediyor
Yaa sen bugün kizginsin sankiVerin bütün kilonuzu bana beee yeter garimmoysaben peyniri yiyip yiyip kilo alacaktım
Gulmenide kalbinide yerimGülme ile kalbin arasindaki farkları sayınız
Hee yokk kız eksik yazmışım diye ekledim bliyorum tabi öyle olduğunuGulmenide kalbinide yerim
Ben senin gulmeni yanlış anlayacağımi sandığın için sonradan kalp koydun sandım oyuzdenhani yanlış anlamam ben diye
Anlatabildim mi acaba kuzu
pekiFarkındayım
Yok kiiiz kurban olurumYaa sen bugün kizginsin sanki
Ben morelini bozma diyeYok kiiiz kurban olurumya bana kreker diyorlarda arkadaşlar zayıfım diye bı nevi onlardan yola çıkarak sende zayıf filan diyince ondan öyle dedim şakasına
Ben kimseye kizmam kiiiz ciceeeem
Hiç kıskanmıyoruzBen morelini bozma diyeyoksa sahanesin ye ye kilo alma
Kıskanç mod:::;;.
5 gündür şekersiz yiyorum şurda... Ne vardı dolabts çekmecede tatlılardan tadaydim.. ama işte kaderimHiç kıskanmıyoruz
Ben 15 gündür yemiyordum.Dün yedim5 gündür şekersiz yiyorum şurda... Ne vardı dolabts çekmecede tatlılardan tadaydim.. ama işte kaderim
Ben 15 gündür yemiyordum.Dün yedimBir süre daha yemiyeceğim
Almiyom valla bir gram bileBen morelini bozma diyeyoksa sahanesin ye ye kilo alma
Kıskanç mod:::;;.
Valla beni encokHiç kıskanmıyoruz
GıcıksınAlmiyom valla bir gram bile
Valla beni encokTenceresiz kaldim anne kıskanıyor şimdi hakkını alamaz kimse nerde oyaaa özledim galiba
Gitti burdaydi bayaAlmiyom valla bir gram bile
Valla beni encokTenceresiz kaldim anne kıskanıyor şimdi hakkını alamaz kimse nerde oyaaa özledim galiba