Senin güzel desteğin sayesinde ablaRica ederim canım Siz kendiniz içinizdekileri çıkarıyorsunuz.Biz bir şey yapmıyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin güzel desteğin sayesinde ablaRica ederim canım Siz kendiniz içinizdekileri çıkarıyorsunuz.Biz bir şey yapmıyoruz
Bi kez kazanınca şansın açıldı bayıldı kk o sunumaben bu hafta öylesine katılmıştım. bahaneyle bol bol waffle yedim bir yandan da keşke katılmasaydım, oylar bölündü diye düşündüm ama bu kadar oy geleceğini inan hiç düşünmedim
KK nın waffle sevdiğini söylemiştim.ben bu hafta öylesine katılmıştım. bahaneyle bol bol waffle yedim bir yandan da keşke katılmasaydım, oylar bölündü diye düşündüm ama bu kadar oy geleceğini inan hiç düşünmedim
Çok heyecanlıııHerkese Hayırlı Akşamlar
Pınar Beyaz 4.Hafta Paylaşılamayan Anlar yarışması oylamasının bitmesine saatler kaldı.
Katılan tüm arkadaşlarımın emeklerine sağlık
Yine çok güzel fikir ve sunumlarla bir haftayı daha geçirdik.
Bu hafta
1.miz 6 Numaralı An ile alsem kendisini tebrik ediyoruz.
2.miz 17 Numaralı An ile Nevreste
alsem ve Nevreste daha önce kazandıkları için hak daha sonraki arkadaşlara geçiyor
1.miz 2 numaralı An ile H M Tebrikler
2.miz 1 numaralı An ile D Dediyy Tebrikler
3.müz 12 numaralı An ile alimiyon veya 14 numaralı An ile ASSOSyal olacak 3 gündür yarışıyorlar. Aralarında az oy farkı var.Gece 00:00 da hangisi önde olursa o 3. müz olacak
Biraz heyecanı birlikte yaşasınlar diye erken paylaşıyorum.
Bol şans diliyorum
Bakalım hangisi geçecekÇok heyecanlııı
Gercekten katılmadın bakNevreste sana da çok teşekkürler ablacım yardımların, ilgin, desteklerin için
Aynen askoBakalım hangisi geçecek
Bu sefer gerçekten katılmışımGercekten katılmadın bak
Bir sürü oy aldıGercekten katılmadın bak
Bak hele alsem ile sen ikinci kez abla once sizi cokkk tebrik ediyorumHerkese Hayırlı Akşamlar
Pınar Beyaz 4.Hafta Paylaşılamayan Anlar yarışması oylamasının bitmesine saatler kaldı.
Katılan tüm arkadaşlarımın emeklerine sağlık
Yine çok güzel fikir ve sunumlarla bir haftayı daha geçirdik.
Bu hafta
1.miz 6 Numaralı An ile alsem kendisini tebrik ediyoruz.
2.miz 17 Numaralı An ile Nevreste
alsem ve Nevreste daha önce kazandıkları için hak daha sonraki arkadaşlara geçiyor
1.miz 2 numaralı An ile H M Tebrikler
2.miz 1 numaralı An ile D Dediyy Tebrikler
3.müz 12 numaralı An ile alimiyon veya 14 numaralı An ile ASSOSyal olacak 3 gündür yarışıyorlar. Aralarında az oy farkı var.Gece 00:00 da hangisi önde olursa o 3. müz olacak
Biraz heyecanı birlikte yaşasınlar diye erken paylaşıyorum.
Bol şans diliyorum
Ben demiştim şaka bir yana,tebrikler canımBu sefer gerçekten katılmışım
Şu an bir ilk yaşıyorumBir sürü oy aldı
Katilsa ne olacaktı bilmemBir sürü oy aldı
Teşekkürler jennaBen demiştim şaka bir yana,tebrikler canım
Sağol mavisimmmBak hele alsem ile sen ikinci kez abla once sizi cokkk tebrik ediyorum
Vaaay demek cikoyla kandırdı oyları topladı alsem
Yaaa demek o kizce senin kizcendiiiii
H M fistigimmmmm ay nasıl mutlu oldum demek sende varsın çok tebrik ederim fistigiiiim
D Dediyy cadıııı gel birayaaa tebrik ederim tatlımmmm
ASSOSyal alimiyon hadi bakalım hanginiz galip geleceksinizzz
Katılsam bütün oyları toplayacaktımKatilsa ne olacaktı bilmem
Rica ederim canımTeşekkürler jenna
Allah koruduKatılsam bütün oyları toplayacaktım
Sağol cennam,H M tebrikler canım