- 21 Kasım 2017
- 27.564
- 120.485
Tv arşivi diye bir site vardı, ben bulmuştum sonradan ama cidden hiç hatırlamıyorum. Hangi aydı, o bile yok aklımda. Birinci olsam unutmazdım ama.Yaa aşk olsun, çok güzel yarışma orasıbulmamız imkansiz zaten bu şekilde
Teşekkür ederiz
Ne yaptım da oldum. Sana ve çok teşekkürler herkese.
Kazen'in hediyesiNe yaptım da oldum. Sana çok teşekkürler herkese.
K Kazen teşekkür ederim.Kazen'in hediyesiSunumun Pınar'ın instagram sayfasında yayınlandı
Tebrik ederim canım benimHeyecandan ne yazdığım da belli değil.
Rica ederiz canım hayırlı olsunK Kazen teşekkür ederim.Çok sevindim. Sana ve E Elif_Eylul e de teşekkür ederim. Oscar konuşmasi yapıyorum sanki.
Benlik bisey yok kuzumK Kazen teşekkür ederim.Çok sevindim. Sana ve E Elif_Eylul e de teşekkür ederim. Oscar konuşmasi yapıyorum sanki.
Rica ederiz canım hayırlı olsun
Sen olmasan yarışmada olmayacaktm. Canımsın.
Sende öylesin canim hayirli olsun prolugunSen olmasan yarışmada olmayacaktm. Canımsın.
Sağol canım benim
Katılmayı çok istiyorum fakat hem yarın okullar tam zamanlı açılıyor hem bebek var ..İnan ki okulların durumunu öğrenince ağlayacaktim.Hala da o ruh halindeyim. Çünkü eşimde çalışıyor bebeğimi kime emanet edeceğimi bilmiyorum.Sağol canım benim
Kurabiye yarışması başladı katılmaz mısın
Haklısın canım hayırlısı :/Sonumuz hayır olsun:)Katılmayı çok istiyorum fakat hem yarın okullar tam zamanlı açılıyor hem bebek var ..İnan ki okulların durumunu öğrenince ağlayacaktim.Hala da o ruh halindeyim. Çünkü eşimde çalışıyor bebeğimi kime emanet edeceğimi bilmiyorum.
Okullar daha doğrusu anasınifları 2 gün açık kalacaktı ona göre planlama yapmıştık ama gece gece yaptıkları açıklamayla ortalık karıştı.