Bişey itiraf edeyimmi bitsin artıkBende aynı ya. Neyseki son haftadayız. Son alışma evresi
Oglan 2 yaş sendromuna girdi erkenden. Ağzı açık sürekli herşeye ağlıyor.Benm kadar inatçı olamaz ağrıların off tuttumu yoğun bakım bile.fayds etmez
Annemde hala öyle yapar hatta örtünün ucunu da gözüne kapatır tam karanlik olsun diyeBazen çok iyi.geliyor ama hakkaten
Bişey itiraf edeyimmi bitsin artık
O sendromlar hiç gitmiyor ki yaOglan 2 yaş sendromuna girdi erkenden. Ağzı açık sürekli herşeye ağlıyor.
Oyyyyiii haline acıdım şimdi Allah yardımcın olsun hala kapanmadimi?Oglan 2 yaş sendromuna girdi erkenden. Ağzı açık sürekli herşeye ağlıyor.
Bencede bitsin. Kardan adam adammı kadın mı belli değil gerçiBişey itiraf edeyimmi bitsin artık
Bazende patates bağlarımAnnemde hala öyle yapar hatta örtünün ucunu da gözüne kapatır tam karanlik olsun diye
Annemde de görmüştüm bir kere patatesNazende patates bağlarım
Ben kafamı mumyalarim resmen kız
Neye ağladığı da belli değilO sendromlar hiç gitmiyor ki ya
Uyudu şükürOyyyyiii haline acıdım şimdi Allah yardımcın olsun hala kapanmadimi?
Evet yavrum gözüm üzerinde eee kaynana derim bak hersyei biliyorum büyük bı harp çıkarabilirimmmm ona gooooreAnnemde de görmüştüm bir kere patatesyoksa sen annem misin
Allah yardımcın olsunNeye ağladığı da belli değil
Uyudu şükürsabah kaldığı yerden devam
Amin canımAllah yardımcın olsunergenlik çağından selam olsun oralar daha fena
Biz fasileyiz maviş bize ne oluyorsaBencede bitsin. Kardan adam adammı kadın mı belli değil gerçipastırmacı ve mavi sever ve tabiki 1 numara onlar baksın. Ben gitmem artık
Yaaa ben sana seslenmem miiiiyiyim şükür kuzum,evet hatun fena
Harp bizden sorulurEvet yavrum gözüm üzerinde eee kaynana derim bak hersyei biliyorum büyük bı harp çıkarabilirimmmm ona goooore
Tövbeler olsun akşam herkes gidince seni ugrastirirsa görürsünHarp bizden sorulurşimdiden büyük planlarim var hep onun yemeyecegi tarzda hazırlayacağım ikramı
Kalamaz kiTövbeler olsun akşam herkes gidince seni ugrastirirsa görürsün
Sen daha yapmadınmı