Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederizvalla yine manyak işler çıkarmıssınız ben bile bu kadarını yapamazdım hiç yapmadım da neyse harikaaaa harika olmuş
Sen de gazozun içine beyaz karıştırıp katılsaydın yavalla yine manyak işler çıkarmıssınız ben bile bu kadarını yapamazdım hiç yapmadım da neyse harikaaaa harika olmuş
Bu kadarı benden cıkma mı diyorsunHangisi benimki bana benzer bi şey hiç yok orda
Valla kimseyi bilmiyorum busfer ben konusamamBence bu sefer zor:)
Hee diyom valla ben katılsam sonuncu olurdum bunların arasındaBu kadarı benden cıkma mı diyorsun
Hiç aklıma gelmedş beni gazozumdan tanırdınız da bana oy verirdiniz ne gözel olurdu aslındaSen de gazozun içine beyaz karıştırıp katılsaydın ya
Pişi kimin ise, oyum onaValla kimseyi bilmiyorum busfer ben konusamam
Bi pişiye kandın mı kızPişi kimin ise, oyum ona
Daha vakit var, hemen ekletebilirsinHiç aklıma gelmedş beni gazozumdan tanırdınız da bana oy verirdiniz ne gözel olurdu aslında
Tabi tanırdık imzanı atardın gazozlaHiç aklıma gelmedş beni gazozumdan tanırdınız da bana oy verirdiniz ne gözel olurdu aslında
Sunumu da güzelBi pişiye kandın mı kız
Ha pişiye kanmadın yani iyiSunumu da güzel
Gazozum yok beyazım da yok neyse birdahaki yarışmalara gazoz koyaraaö bilin ki benim şifre gazozDaha vakit var, hemen ekletebilirsin
Çoğu yabancı ,olanlar değişik sunum yaptılar.Cidden bulmak zor:)Valla kimseyi bilmiyorum busfer ben konusamam
Nasıl atmamı istersin meselaTabi tanırdık imzanı atardın gazozla
O iş bizde habibiGazozum yok beyazım da yok neyse birdahaki yarışmalara gazoz koyaraaö bilin ki benim şifre gazoz
Yürüme hemen bi sakin durNasıl atmamı istersin mesela
Valla guzel seyler çıkmıs buseferdePişi kimin ise, oyum ona
Gazozun yanına sütyenNasıl atmamı istersin mesela