Teşekkür ederimBuradan başlaNevreste elticim
Sandviç - Kanepeler - Paylaşılamayan Anlar Yarışması 4.Hafta
Ağımıza yeni düştü😂🤣 İyi olmuş bir sohbet edeyim de kacırmayalım biraz samimi içten olacak :KK70: :KK8: :KK8: :KK8: :KK8:www.kadinlarkulubu.com
Açar benim marifetli canım balık burcudaşım
Tam seni överken gömüldüğümü anladımAcayim o hersey yer nalet
Kiz neden gömeyim neyli yersinAçar benim marifetli canım balık burcudaşım
Tam seni överken gömüldüğümü anladım
Bana niye gelmedi yaaBir mesaj geldi bana pınar için kod verdiler keklemiyorlardır değil mi beniNevreste migrosa gidip rezil olmayam sonra
Kuzu gelmem ki zatenKiz neden gömeyim neyli yersin
Az buz yol değil canım, buradan yaklaşık 5 saatte Amasra’ya gittiğimizi hatırlıyorum. Ki sizin oradan düşünemiyorum bileKuzu gelmem ki zatenHem kocam hem görümcem mümkün değil. Belki 1 ihtimal Karabük’te Safranbolu evlerini görmek için rotadan saparız.görümcem 2 günlüK izin alacakMuş. Yola baktık da rotadan çıkılacak gibi değil. Muhtemelen 12 saat sürecek.
Sıkıntı yokBildirdim canım
Ayrıca bursa gezisi yaparsak anca öyle görürüm zatenAz buz yol değil canım, buradan yaklaşık 5 saatte Amasra’ya gittiğimizi hatırlıyorum. Ki sizin oradan düşünemiyorum bile
Üstüne Bursa, İzmit’ten saparsan 6 saatte gidiş dönüş orası
Gezmeyi, oturmayı söylemedim bile
Tabi ki, hususi gitmek gerekiyor.Ayrıca bursa gezisi yaparsak anca öyle görürüm zatenya da Güney Marmara gezisi yaparsak. başka türlü mümkün değil
Pardon
Aç birazPardon
ActimAç biraz
Teşekkür ederim
Yaaaa hep unutuyorum iste kapatiyorum acmiyorum gecen bisey oldu izlemekten vazgecince yazamiyo sana dime karsi tarafTeşekkür ederim