Aynen canımBence mantikli olmuş böyle her gittiginde almak daha güzel
WhatsApp’tan ve telefondan ulaşamayınca, mesaja sarılıyorSevgilinde mesaj atmis
İmkan varsa çıkın gidin bencede.Vallaha bihtih yaeşim bile dün dedi ki numaraları degistireceksin bilmediğin bir memlekete gidip gül gibi yaşayacaksın başka care yok düşün o bile yıldı
Minigim nasilisin
Onlar bulur yaİmkan varsa çıkın gidin bencede.
İnsallah guzel gönlüne göre olur canımAyy gerçekten tam bi ABV vakası yani zorluyorlar insanı, yine aynı mahallede başka eve geçelim diye bakınıyoruz da kiralık arıyoruz ya hep satılık varhayırlısı olsun artık sabır çekerek oturuyoruz
Hanimcim bu akşam benim oğlanla konusacagim oluru var mı bir yoklayayim. Belki bebek delisi bir kızla evlenirAynen yok öle selam diyip kaçmak
Hocam farklı bu duygu inan bambaşka bişiymiş
Ben bıraktım sevgiden sonra yüreğim kaldırmıyor artık
Evet, çalıştığım fabrikayı işten çıktığımda şikayet ettimCimere şikayetmi , ettin sen
Iyiyim bendeİy
İ şükür sen nasılsın
Sevgilişkosu onunSevgilinde mesaj atmis
Müge ForeverYine mi Müge
Kendimi gördüm bir an bazen arayan numara hangi şikayet için arıyor acaba diye düşünüyorum kayıtlı değilseEvet, çalıştığım fabrikayı işten çıktığımda şikayet ettim
Aylarca uğraştılar
HiçHanimcim bu akşam benim oğlanla konusacagim oluru var mı bir yoklayayim. Belki bebek delisi bir kızla evlenir
Benim müstakbel gelin de kaynanam çocuk istiyor çildiricim valla diye bdvye konu açar...zor işler bunlar. Valla gözümü belertirim torun sevgisini yaşamayım mi benana
Bulsa nolcak zırp pırt gelmezlwr en azındanOnlar bulur ya
Hadi bakalım belki vardır bir kız arkadaşı flan hiç belli olmaz.Hanimcim bu akşam benim oğlanla konusacagim oluru var mı bir yoklayayim. Belki bebek delisi bir kızla evlenir
Benim müstakbel gelin de kaynanam çocuk istiyor çildiricim valla diye bdvye konu açar...zor işler bunlar. Valla gözümü belertirim torun sevgisini yaşamayım mi benana
Ohhh iyi yapmışsınEvet, çalıştığım fabrikayı işten çıktığımda şikayet ettim
Aylarca uğraştılar
Bende ömür törpüsü diye kaydetmiştimSevgilişkosu onun
Bir ara çok kızmıştım direk rahmetli diye kaydettim
İyi nalet yazmamissinBende ömür törpüsü diye kaydetmiştim
Tripli tripli geziyordu
Drek gömdüm arturuBende ömür törpüsü diye kaydetmiştim
Tripli tripli geziyordu
O sıra aramız çok kötüydüİyi nalet yazmamissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?