- 21 Kasım 2017
- 27.587
- 120.722
Pandemiden dolayı bir yere gittiğimiz yok. Çocuk evde büyüyor resmen. Hep böyle yaşayacakmışız gibi geliyor. Bari başkalarının işine yarasın demiştim ama vazgeçtim.Bugün bir konunu gördüm, bebek arabası hakkında
Çevremde ne kadar küçük çocuklu var ise, hepsi 4-5 yaşlarına kadar kullandı. Sonradan baston tipine geçtiler.
Buradaki çocuklu olan arkadaşlar da fikren yardımcı olurlar
KEKE diye okumam peki
Kitapçıda ki amca da sirke mi dedi Kirke var mı diye soruncaKEKE diye okumam peki
Güle güle okuKitapçıda ki amca da sirke mi dedi Kirke var mı diye sorunca
Uykun gelmis seninKEKE diye okumam peki
Sağol canım benim,Anna yi bitirsemGüle güle oku
Direk kirke mi dedin adamaKitapçıda ki amca da sirke mi dedi Kirke var mı diye sorunca
Ee kitabın adı o ,o da sirke mi dedi aklıma sen geldinDirek kirke mi dedin adama
Geldi vallaUykun gelmis senin
Genemi kukrimEe kitabın adı o ,o da sirke mi dedi aklıma sen geldin
Kekte istemistir senin caninGeldi valla
Ay yok. Ballı ıhlamur içtim. KestiKekte istemistir senin canin
Afiyet olsun iyi olmus ben spor yapayim sen ye içAy yok. Ballı ıhlamur içtim. Kesti
Bu aralar abur cubura sardım. Cips, kola, kısır, kakaolu kurabiye, waffle... hele dün resmen öğlen ve akşam yemeklerim sadece kısır ve kurabiye idiAfiyet olsun iyi olmus ben spor yapayim sen ye iç
Yaw he heBi şey yapmadım kanka ya katılmadım bu hafta, katılmayı da düşünmüyorum diyom inanmıyorlar
Ne yanlışı lo?Anlayan anlar anlamayan yanlış anlar hacı
Ama bu aralar dikkat etmen gerekmezmiBu aralar abur cubura sardım. Cips, kola, kısır, kakaolu kurabiye, waffle... hele dün resmen öğlen ve akşam yemeklerim sadece kısır ve kurabiye idi
Yaaaaaaaaaaa, ben çok aşk
Bu aralar ihtiyacim olan seylerBu aralar abur cubura sardım. Cips, kola, kısır, kakaolu kurabiye, waffle... hele dün resmen öğlen ve akşam yemeklerim sadece kısır ve kurabiye idi