- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
BuldumAkşamımız hayr olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BuldumAkşamımız hayr olsun inşallah
Yok öyle yaptınYoo, selam verdim
Ben de buldum simdi
Bunu bende görmedimAkşamımız hayr olsun inşallah
Vermis asko,site sallantidaykenYok öyle yaptın
O sallantida evvada gitti göcük icine sanirimVermis asko,site sallantidayken
Baştan alalım,hayırlı akşamlar cancagizimDedim ya, dalmıştınız
Ay hayrolsun
Mutfakta yoğurt mayalıcam, ısınmış süte bal kattım onu içiyorum. Diğer sütün de soğumasını bekliyorum mayalamak için. Bu da duşta. Bağırdı bana duştan “AÇMA ŞI SUYU AÇMA AÇMA AÇMAAAAAA” diye. Anam beynime bi kan sıçradı. Gittim açtım kapıyı, “NE SUYU, ne açması. Süt içiyorum oturduğum yerde” diye bağrındım ama harbiden bağrındım. Kendimden korktum. “Hiç mi açmadın” diye bağırdı. “hiç açmadım. Her duşta bana su muhabbeti yapıyorsun. Çıldırtma beni” dedim. vurdum kapıyı.Sebep kuzu
Selam canim.nasilsinDedim ya, dalmıştınız
Olur öyle arada,her günleri muayyen gun tadindaMutfakta yoğurt mayalıcam, ısınmış süte bal kattım onu içiyorum. Diğer sütün de soğumasını bekliyorum mayalamak için. Bu da duşta. Bağırdı bana duştan “AÇMA ŞI SUYU AÇMA AÇMA AÇMAAAAAA” diye. Anam beynime bi kan sıçradı. Gittim açtım kapıyı, “NE SUYU, ne açması. Süt içiyorum oturduğum yerde” diye bağrındım ama harbiden bağrındım. Kendimden korktum. “Hiç mi açmadın” diye bağırdı. “hiç açmadım. Her duşta bana su muhabbeti yapıyorsun. Çıldırtma beni” dedim. vurdum kapıyı.
naletin başı ağrıyor diye tüm dünya herkese zehir olsun istiyor
Bu yüzden mi yaniMutfakta yoğurt mayalıcam, ısınmış süte bal kattım onu içiyorum. Diğer sütün de soğumasını bekliyorum mayalamak için. Bu da duşta. Bağırdı bana duştan “AÇMA ŞI SUYU AÇMA AÇMA AÇMAAAAAA” diye. Anam beynime bi kan sıçradı. Gittim açtım kapıyı, “NE SUYU, ne açması. Süt içiyorum oturduğum yerde” diye bağrındım ama harbiden bağrındım. Kendimden korktum. “Hiç mi açmadın” diye bağırdı. “hiç açmadım. Her duşta bana su muhabbeti yapıyorsun. Çıldırtma beni” dedim. vurdum kapıyı.
Allah sabir versin canim bendede beteri vardaMutfakta yoğurt mayalıcam, ısınmış süte bal kattım onu içiyorum. Diğer sütün de soğumasını bekliyorum mayalamak için. Bu da duşta. Bağırdı bana duştan “AÇMA ŞI SUYU AÇMA AÇMA AÇMAAAAAA” diye. Anam beynime bi kan sıçradı. Gittim açtım kapıyı, “NE SUYU, ne açması. Süt içiyorum oturduğum yerde” diye bağrındım ama harbiden bağrındım. Kendimden korktum. “Hiç mi açmadın” diye bağırdı. “hiç açmadım. Her duşta bana su muhabbeti yapıyorsun. Çıldırtma beni” dedim. vurdum kapıyı.
Baştan alalım,hayırlı akşamlar cancagizim
Bence de ,oldu bir seylerO sallantida evvada gitti göcük icine sanirim
Çok şükür canım, iyiyim. Sen nasılsın?Selam canim.nasilsin
Iyiyim bendeÇok şükür canım, iyiyim. Sen nasılsın?
KaderdaşımFülüzüm