- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Anladım anladım cennam gerçi bize önerdiği sunumları bir arada yapmasından anlamalıydım14 Nevo kuzum:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım anladım cennam gerçi bize önerdiği sunumları bir arada yapmasından anlamalıydım14 Nevo kuzum:)
Kukrim zaten yokKukrim dedi valla katilmadim inandim
Nevo dedi haftaya katilcam bende inandim nediyim söz sözdür bizde✌
Kombine sunumAnladım anladım cennam gerçi bize önerdiği sunumları bir arada yapmasından anlamalıydım
Ben boylede eglendim aslinda benim icin sorun yok zatende kim kimin oldugun bulmak gibiKukrim yok zaten:)
Keşke sizde öyle strateji yapabilseniz daha çok eğlenirsiniz:)
Yok abla ben kukrim dedim sonra amanita dedimSende bulamadın o kadar sordun
Ben yokum ki zaten bu hafta canımKukrim dedi valla katilmadim inandim
Nevo dedi haftaya katilcam bende inandim nediyim söz sözdür bizde✌
ANladim canimKukrim zaten yok
Öyle olmuş vala baksanaKombine sunum
Aslında son anda yani perşembeydi galiba yaptım.Ekmek bulamadım:/Benim aklima senin katilcagin gelmedi valla buhafta
Surpriz oldu,guzel olduÖyle olmuş vala baksana
Keske herkes boyle yapsaydi ozaman kimse çıt çıkarmasaydiAslında son anda yani perşembeydi galiba yaptım.Ekmek bulamadım:/
Sonra kendim yapayım dedim istediğim gibi olursa katılırım:)
Ekmeği yaptım geç oldu.Ertesi gün yaparım dedim:)Gece aklıma bu fikir geldi.
Canım kural bu aslında hatta biz ramazanda 8 yarışma yaptık aynı benim yaptığım gibi yaptık..Yani doğrusu bu:)
Büyük süpriz vala cennamSurpriz oldu,guzel oldu
İşte size bir şey diyen yok bende böyle çok eğlendim hemde çok:)Ben boylede eglendim aslinda benim icin sorun yok zatende kim kimin oldugun bulmak gibi
Büyük süpriz vala cennam
Ben ilk katildigimda öyle yaptım .Keske herkes boyle yapsaydi ozaman kimse çıt çıkarmasaydi
Yani zorlama yok canım:)Hatta ilk hafta dikkat ettiysen kaç kişi olduğunu bile söylemedim.Çünkü resimler gelmeden siz kimin olduğunu bulurdunuz:)Keske herkes boyle yapsaydi ozaman kimse çıt çıkarmasaydi
Aynen canim yokmuşsunBen ilk katildigimda öyle yaptım .
Bu haftada yokum zati
Anladim canimYani zorlama yok canım:)Hatta ilk hafta dikkat ettiysen kaç kişi olduğunu bile söylemedim.Çünkü resimler gelmeden siz kimin olduğunu bulurdunuz:)
Hatta buldunuz:)Yani yarışma gizemli olmalı:)Benimde örnek olmam lazım:)
Ben yokum canım sen varmiydinYok abla ben kukrim dedim sonra amanita dedim
Kimse yapmadıAnladım anladım cennam gerçi bize önerdiği sunumları bir arada yapmasından anlamalıydım