- 1 Kasım 2019
- 1.446
- 6.347
Ben de ozaman fasulyeye oy vermişim tühFasulye o mu oluyordu, ben yeni katılanlar sanıyordum. Jargona pek hakim değilim, kusura bakmayın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de ozaman fasulyeye oy vermişim tühFasulye o mu oluyordu, ben yeni katılanlar sanıyordum. Jargona pek hakim değilim, kusura bakmayın.
Ne yapsak bilemedim deneBenide sevecekmi
Etiket isi bendeBeni de etiketleyin bari onlara, haberim olsun.
Tamam yazayim bakalimNe yapsak bilemedim dene
Aslında diger sayfanın oldugunu görmedim digerleri de güzeldi me bileyim verdim işte
Beni de etiketleyin bari onlara, haberim olsun.
Tamam hemen takibe aliyorum hanimefendiBölümü takibe al canım:)Yemekteyiz, Benim Mutfağım, Ödüllü Yarışma
Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım ve Master Şef ödüllü yarışma.www.kadinlarkulubu.com
Birde o yarışmalarda benden tarif ayırtıyorsunuz.
Her ayın 1'inde konuyu açıyorum.Açılınca tarifler kapılıyor.
O sırada orada olmanız gerekiyor.
Teşekkür ederimTamam hemen takibe aliyorum hanimefendi
Benim hayaller yine başka bahara kalacakBölümü takibe al canım:)Yemekteyiz, Benim Mutfağım, Ödüllü Yarışma
Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım ve Master Şef ödüllü yarışma.www.kadinlarkulubu.com
Birde o yarışmalarda benden tarif ayırtıyorsunuz.
Her ayın 1'inde konuyu açıyorum.Açılınca tarifler kapılıyor.
O sırada orada olmanız gerekiyor.
Nasip canımBenim hayaller yine başka bahara kalacak
Tavuguna gitte çorap ör yeni yeni renkli renkli anca seneye alirsin bidaha benden sana tarif kalirsaBenim hayaller yine başka bahara kalacak
Oo yasi can keyifler yerinde bakıyorum etiket falan
Sen niye üstüne alındın ben diger arkadaş için şey ettimTavuguna gitte çorap ör yeni yeni renkli renkli anca seneye alirsin bidaha benden sana tarif kalirsa
Alinirim ben huyum kurusunSen niye üstüne alındın ben diger arkadaş için şey ettim
Teşekkürler toprağım.Etiket isi bende
Bak nasıl biliyorsunAlinirim ben huyum kurusun
Canim kendimBak nasıl biliyorsun
Canim kendim