- 1 Kasım 2019
- 1.446
- 6.327
- 138
Ben de ozaman fasulyeye oy vermişim tühFasulye o mu oluyordu, ben yeni katılanlar sanıyordum.Jargona pek hakim değilim, kusura bakmayın.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de ozaman fasulyeye oy vermişim tühFasulye o mu oluyordu, ben yeni katılanlar sanıyordum.Jargona pek hakim değilim, kusura bakmayın.
Ne yapsak bilemedimBenide sevecekmi![]()
Etiket isi bendeBeni de etiketleyin bari onlara, haberim olsun.![]()
Tamam yazayim bakalimNe yapsak bilemedimdene
Aslında diger sayfanın oldugunu görmedim digerleri de güzeldi me bileyim verdim işte
Beni de etiketleyin bari onlara, haberim olsun.![]()
Tamam hemen takibe aliyorum hanimefendiBölümü takibe al canım:)Yemekteyiz, Benim Mutfağım, Ödüllü Yarışma
Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım ve Master Şef ödüllü yarışma.www.kadinlarkulubu.com
Birde o yarışmalarda benden tarif ayırtıyorsunuz.
Her ayın 1'inde konuyu açıyorum.Açılınca tarifler kapılıyor.
O sırada orada olmanız gerekiyor.
Benim hayaller yine başka bahara kalacakBölümü takibe al canım:)Yemekteyiz, Benim Mutfağım, Ödüllü Yarışma
Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım ve Master Şef ödüllü yarışma.www.kadinlarkulubu.com
Birde o yarışmalarda benden tarif ayırtıyorsunuz.
Her ayın 1'inde konuyu açıyorum.Açılınca tarifler kapılıyor.
O sırada orada olmanız gerekiyor.
Tavuguna gitte çorap ör yeni yeni renkli renkli anca seneye alirsin bidaha benden sana tarif kalirsaBenim hayaller yine başka bahara kalacak![]()
Oo yasi can keyifler yerinde bakıyorum etiket falan
Sen niye üstüne alındınTavuguna gitte çorap ör yeni yeni renkli renkli anca seneye alirsin bidaha benden sana tarif kalirsa![]()
Alinirim ben huyum kurusunSen niye üstüne alındınben diger arkadaş için şey ettim
![]()
Teşekkürler toprağım.Etiket isi bende![]()
Bak nasıl biliyorsunAlinirim ben huyum kurusun![]()
Canim kendimBak nasıl biliyorsun![]()