- 12 Aralık 2019
- 17.480
- 54.147
- 598
alsemin ağzına mıçıldı bugün. öğlenden sonra gelecektim işe. saat 11'de telefon geldi. bi iş için apar topar geldim büroya. bayılmadım ya, bana helal olsun.alsem gelsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
alsemin ağzına mıçıldı bugün. öğlenden sonra gelecektim işe. saat 11'de telefon geldi. bi iş için apar topar geldim büroya. bayılmadım ya, bana helal olsun.alsem gelsin
Anladim senin demek istediginide soyleyim dedimBende bunu bekliyordum aslında
Allah kolaylık versin kaç saaatin kaldı:)alsemin ağzına mıçıldı bugün. öğlenden sonra gelecektim işe. saat 11'de telefon geldi. bi iş için apar topar geldim büroya. bayılmadım ya, bana helal olsun.
Cuk oturdu zati naletlereKocadan daha etkili ciceeemm
Çaski çarli dergibiÇanakkaleden bi korktum simdi
Hahahahhaahaha
mesai şu an itibari ile bitti ama kocam 16.25'te çıkacak. daha yarım saat bürodayım. düşücem birazdan. allah belanı versin progestan.Allah kolaylık versin kaç saaatin kaldı:)
Büyükşehir değil herhaldeYa Bolu'da yaşayan varmı boski falanmi onlarında
Öyle bir şehir mi varNereye gidiyon çişkiyi işim var
Çok mu çaluıştırdu seni patronalsemin ağzına mıçıldı bugün. öğlenden sonra gelecektim işe. saat 11'de telefon geldi. bi iş için apar topar geldim büroya. bayılmadım ya, bana helal olsun.
Netten baktimda yok ya bişey yazmiyo doğru ondan olabilir.Büyükşehir değil herhalde
O sebeple olmayabilir
CanımsinAnladim senin demek istediginide soyleyim dedim
Çok mu çaluıştırdu seni patron
Çanakkale çaski olur belki ama çişki neden aklıma geldiyseÖyle bir şehir mi var
Beni aramadınabla 11'den beri 250 vatandaşı arayıp kandil mübarekliyoruz
Eve git dinlen boşa germe kendini:/mesai şu an itibari ile bitti ama kocam 16.25'te çıkacak. daha yarım saat bürodayım. düşücem birazdan. allah belanı versin progestan.
bi de rapor tuttuk yani, telefonları kapalı mı, meşgul mü, neden ulaşamadık filanabla 11'den beri 250 vatandaşı arayıp kandil mübarekliyoruz
Allah yardımcın olsun canimm dikkat et kendinemesai şu an itibari ile bitti ama kocam 16.25'te çıkacak. daha yarım saat bürodayım. düşücem birazdan. allah belanı versin progestan.
Eylül memeyi bıraktı sıra çişte ondan olabilirÇanakkale çaski olur belki ama çişki neden aklıma geldiyse