Kuzenim vardı o yüzden bakamadım evvoşÇok şükür iyiyiz canım benim seni sormalı yoktun
Aminin nevosumm cümlemize inş, diyetinin sonucunu mutlaka paylaş bende merak ettim ne kadar gidecekAllah iyilik versin canım
Allah iyilik versin canım benimKuzenim vardı o yüzden bakamadım evvoşiyilik sağlık çok şükür melektoşum
Cok fazla geldi bizede simdiye kadar hep 30lardaydi ondan sordumCanım diyet takımları her zaman takip edilir.Ben bile bakıyorum örnek menü için bence gayet normal:)Yani muhabbetleriniz değil menüleriniz inceleniyordur:)
Aleyküm selam hayırlı kandiller canimSelamun aleyküm, hayırlı kandiller, dualarımız kabul olsun inş beybitolarim
Demeyi geçtim foto da atıyorlar. İnsanın yapası geliyor, yiyesi deTatlı demeyin
Demeyi geçtim foto da atıyorlar. İnsanın yapası geliyor, yiyesi de
Aleyküm selam hayırlı kandiller canımSelamun aleyküm, hayırlı kandiller, dualarımız kabul olsun inş beybitolarim
Çikolata ganajlı, süt şerbetli uydurmasyon bir tatlı yaptım, nasıl oldu bilmiyorumHira tatlisi diyolar yaptinmi hafif ve soguk şerbetli oluyo hindistan cevizi serpiyosun sonra irmik bulayip pisiriyosun
Foto isterizÇikolata ganajlı, süt şerbetli uydurmasyon bir tatlı yaptım, nasıl oldu bilmiyorum
ElifimFilizkoooommm
Hadi canim hersey var yaniÇikolata ganajlı, süt şerbetli uydurmasyon bir tatlı yaptım, nasıl oldu bilmiyorum
Gayet iyiyim çok şükür canom, sen nasılsınNasılsın canım benim
Hepsi bir aradaHadi canim hersey var yani
Bende iyiyim canımGayet iyiyim çok şükür canom, sen nasılsınüçüncü yarışmaya katılacak mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?