- 28 Haziran 2011
- 61.391
- 154.334
- 898
Kuzenim vardı o yüzden bakamadım evvoş iyilik sağlık çok şükür melektoşumÇok şükür iyiyiz canım benim seni sormalı yoktun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzenim vardı o yüzden bakamadım evvoş iyilik sağlık çok şükür melektoşumÇok şükür iyiyiz canım benim seni sormalı yoktun
Aminin nevosumm cümlemize inş, diyetinin sonucunu mutlaka paylaş bende merak ettim ne kadar gidecekAllah iyilik versin canım
Allah iyilik versin canım benim ❤Kuzenim vardı o yüzden bakamadım evvoş iyilik sağlık çok şükür melektoşum
Cümlemize ınş evvoşummAllah iyilik versin canım benim ❤
Cok fazla geldi bizede simdiye kadar hep 30lardaydi ondan sordumCanım diyet takımları her zaman takip edilir.Ben bile bakıyorum örnek menü için bence gayet normal:)Yani muhabbetleriniz değil menüleriniz inceleniyordur:)
Aleyküm selam hayırlı kandiller canimSelamun aleyküm, hayırlı kandiller, dualarımız kabul olsun inş beybitolarim
Demeyi geçtim foto da atıyorlar. İnsanın yapası geliyor, yiyesi deTatlı demeyin
AminCümlemize ınş evvoşumm
FilizkoooommmAleyküm selam hayırlı kandiller canim
Demeyi geçtim foto da atıyorlar. İnsanın yapası geliyor, yiyesi de
Aleyküm selam hayırlı kandiller canımSelamun aleyküm, hayırlı kandiller, dualarımız kabul olsun inş beybitolarim
Çikolata ganajlı, süt şerbetli uydurmasyon bir tatlı yaptım, nasıl oldu bilmiyorumHira tatlisi diyolar yaptinmi hafif ve soguk şerbetli oluyo hindistan cevizi serpiyosun sonra irmik bulayip pisiriyosun
CanoommmAleyküm selam hayırlı kandiller canım
Foto isterizÇikolata ganajlı, süt şerbetli uydurmasyon bir tatlı yaptım, nasıl oldu bilmiyorum
Nasılsın canım benimCanoommm
İsteriz isterizFoto isteriz
ElifimFilizkoooommm
Hadi canim hersey var yaniÇikolata ganajlı, süt şerbetli uydurmasyon bir tatlı yaptım, nasıl oldu bilmiyorum
Gayet iyiyim çok şükür canom, sen nasılsın üçüncü yarışmaya katılacak mısınNasılsın canım benim
Hepsi bir aradaHadi canim hersey var yani
Bende iyiyim canımGayet iyiyim çok şükür canom, sen nasılsın üçüncü yarışmaya katılacak mısın