Aman Allah korusun:)Evimin çatisi çökerse haberlerde bursanin çatisi çökmüş derler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman Allah korusun:)Evimin çatisi çökerse haberlerde bursanin çatisi çökmüş derler
Ben kocayı diyete soktum rahatımBenim herif yemez yoksa canıma minnet
Aman senelerin evi bisey olmaz sanirim olmaz dimeAman Allah korusun:)
Yok ya Allah korusun bir şey olmaz:)Şeker mi erisin:)Aman senelerin evi bisey olmaz sanirim olmaz dime
Tulumba, ballı lokma dolapları mahvederRevani,şekerpare :)Aaaa dolaplar silinmemiş olsaydı tulumba derdim
Aynen dolapları kirletmeyecek bir şey yap:)Tulumba, ballı lokma dolapları mahveder
Peynir tatlım var mı bakayım
Ay yok yemişim dolapları onlar temizlenir niyetli niyetli yapılmaz şimdi şaka yaptım sütlaç yap mis gibiAyy, yok. Mutfak dolaplarımı yeni sildim
Buda dolaba taktı he elleme o zamanTulumba, ballı lokma dolapları mahveder
Peynir tatlım var mı bakayım
Haftasonu yaptım fırın sütlaç, Salı keşkül yaptımAy yok yemişim dolapları onlar temizlenir niyetli niyetli yapılmaz şimdi şaka yaptım sütlaç yap mis gibi
Şekerpare yap:)Haftasonu yaptım fırın sütlaç, Salı keşkül yaptım
Sütlü tatlı yapmayayım bence
Bu sabah sildim kız, yazık değil mi banaBuda dolaba taktı he elleme o zaman
Balık piştiği için sürekli siliyorumBiz geçen hafta sildik kapaklar yine kirlendi.Ben her hafta kapakları siliyorum
Aynen balıktan sonra her yer siliniyor.Fırında yapıyorum bu yıl daha çok:)Balık piştiği için sürekli siliyorum
Hira tatlisi diyolar yaptinmi hafif ve soguk şerbetli oluyo hindistan cevizi serpiyosun sonra irmik bulayip pisiriyosunHaftasonu yaptım fırın sütlaç, Salı keşkül yaptım
Revani yap üstüne krem şantiHaftasonu yaptım fırın sütlaç, Salı keşkül yaptım
Abla onlara elledikçe silmen lazım yoksa mümkün değil temiz kalmasıBiz geçen hafta sildik kapaklar yine kirlendi.Ben her hafta kapakları siliyorum
Dikkatli yap kız ne yapcan öyleBu sabah sildim kız, yazık değil mi bana
Bide kırmızılı pasta diyorlar hazırını tedim çok sevmedim onuda.Hira tatlisi diyolar yaptinmi hafif ve soguk şerbetli oluyo hindistan cevizi serpiyosun sonra irmik bulayip pisiriyosun
Dedigimimi begenmedin ablaBide kırmızılı pasta diyorlar hazırını tedim çok sevmedim onuda.
Sernin dediğin değil bu kadife kırmızı pasta d,yorlarDedigimimi begenmedin abla