- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.459
HemenBenim kahve sade olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HemenBenim kahve sade olsun
Sağol ablam
Şifa olsun ablabende hem kendim hemde arada kızın suyuna koyuyorum 1 er kaşık elma sirkesi.yaza artık annem üzüm sirkeleri ile yapacağım inşallah tursularimimarka gibi olduSadece içmek için yapıyorum canım
Şifa olsun canımŞifa olsun ablabende hem kendim hemde arada kızın suyuna koyuyorum 1 er kaşık elma sirkesi.yaza artık annem üzüm sirkeleri ile yapacağım inşallah tursularimimarka gibi oldu
Sağol ablacım hepimize insallahŞifa olsun canım
Hiçte bakmıyorum sanki belli oluyor daSende bakıyon kim önde veriyon sonra ben verdim verme bana istemiyom zaten
BnmdeBenim kahve sade olsun
Iyiyim şükür şampiyonum balım sen nasılsınNasılsın canım ❤
perişim gaymaaam öptüm seni muck muck
Kahvecimiz
Yirumkineee senuuuuuuuuuuuperişim gaymaaam öptüm seni muck muck
Tamam sen gel ben sana veririm oyumu bakalım nasıl yapıyorsun yavru ceylanİşte aradığım yarışma
saplantılı peynir takıntısı, tanısı konulmamış peynir manyağı olarak bu ödül benden başkasına giderse yakarım kk yı
Ahaa aranılan kan bulunduİşte aradığım yarışma
saplantılı peynir takıntısı, tanısı konulmamış peynir manyağı olarak bu ödül benden başkasına giderse yakarım kk yı
O zaman cumartesiye kadar An fotoğrafınızı bana göndermiş olun:)İşte aradığım yarışma
Yok bebeğim yapmadım kiYirumkineee senuuuuuuuuuuu
Yaptinmi sunumu citlenbigim
Bu nedir ya bu nedir yaaaYirumkineee senuuuuuuuuuuu
Yaptinmi sunumu citlenbigim
Kız herkese yavru ceylan demeTamam sen gel ben sana veririm oyumu bakalım nasıl yapıyorsun yavru ceylan
Nedenmiş nevroşKız herkese yavru ceylan deme
Hep sana mı birazda banaaBu nedir ya bu nedir yaaa