- 12 Aralık 2019
- 17.470
- 54.128
Bilmem. Bi ara guru muhabbeti yaptık ya, yok sene yok mesaj yok beğeni sayısı filan... bu üyenin sadece üyelik tarihi eski ve guru yazıyor. denk geldim de ss aldım hemenBu kim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmem. Bi ara guru muhabbeti yaptık ya, yok sene yok mesaj yok beğeni sayısı filan... bu üyenin sadece üyelik tarihi eski ve guru yazıyor. denk geldim de ss aldım hemenBu kim
Belki kendisi guru yazmıştırBilmem. Bi ara guru muhabbeti yaptık ya, yok sene yok mesaj yok beğeni sayısı filan... bu üyenin sadece üyelik tarihi eski ve guru yazıyor. denk geldim de ss aldım hemen
Olay neBakın ne göstericem.
Eki Görüntüle 2785060
Mesaj sayısı ve guru olmasıOlay ne
Demek üyelik tarihi önemliBilmem. Bi ara guru muhabbeti yaptık ya, yok sene yok mesaj yok beğeni sayısı filan... bu üyenin sadece üyelik tarihi eski ve guru yazıyor. denk geldim de ss aldım hemen
Olay ne
Bilmem. Bi ara guru muhabbeti yaptık ya, yok sene yok mesaj yok beğeni sayısı filan... bu üyenin sadece üyelik tarihi eski ve guru yazıyor. denk geldim de ss aldım hemen
Hiç aklıma gelmediiiiiiBelki kendisi guru yazmıştır
Kıskanç ne olacakMesaj sayısı ve guru olması
Kıskanmayın sizinde olur be ablaaKıskanç ne olacak
Ben eskiyim zaten Everest ancak olur banaKıskanmayın sizinde olur be ablaa
Yılla ilgili olabilir
Sende Nirvana yazıyordu bi ara. Kendiliğinden mi değiştiBen eskiyim zaten Everest ancak olur bana
Eveet yaa hediyelerim geldiii aşk yasıyorum suaaanÖdüllere bakın Oriana hediyesini eklemiş
Ben hep öyleyimBu arada hayırlı günler herkese ❤ bodozlama daldım biraz
Bize güzel sunumlar yaparsınEveet yaa hediyelerim geldiii aşk yasıyorum suaaan
Hosgeldin evvaamBu arada hayırlı günler herkese ❤ bodozlama daldım biraz
Yapmam mı hiiç artık masa kurmalı seyler yapın dıyebilirsin nevommmBize güzel sunumlar yaparsın
Etiketlere cevap vereyim derken direk daldımm hayırlı akşamlar canımBen hep öyleyim
Hayırlı akşamlar canım
Hoşbuldum mervişimHosgeldin evvaam