- 28 Haziran 2011
- 59.386
- 149.832
Aynen yasican yaa ,ben buradaki yetenekleri başka bir yerde görmedim ben resmen tembel tenekenin dibiO aleni canım, yemek sitelerinde de var kendileri. İnşallah kendi sitesi de nasip olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen yasican yaa ,ben buradaki yetenekleri başka bir yerde görmedim ben resmen tembel tenekenin dibiO aleni canım, yemek sitelerinde de var kendileri. İnşallah kendi sitesi de nasip olur
Sevmiyorsun demekki canımAynen yasican yaa ,ben buradaki yetenekleri başka bir yerde görmedim ben resmen tembel tenekenin dibi
Evet ya çok sevdiğim söylenemez, benim ki zaruri durumlar için mecburiyet yoksa senin gibi bir aşk duymuyorumSevmiyorsun demekki canım
Ben yapar, çağırırdım milleti pandemiden önce. Şimdi yapıp yolluyorum
Eşim sağolsun, arkadaşlarımızı fotoğraflarla delirtiyor. Mecburen gönderiyorum
Yemek el işleri filanNe seyrediyon abla
Gavran sandalyede benimdeGavranimi serdim bebeemm✌
Elde ne malzeme var habibimakşam yemegi ne yapacaö bilmiyorum
Hepside çok becerikli hatunlar.Buradaki yemeklerin arasında ben resmen sırıtıyorum
Belki de aileden geliyor, annem çok maharetlidir. Halam ve teyzelerim de öyle. Küçücük çocuktum, annem teyzelerime hıngel bağlamayı öğretirdi, ben yapardım şaşırırlardıEvet ya çok sevdiğim söylenemez, benim ki zaruri durumlar için mecburiyet yoksa senin gibi bir aşk duymuyorum
Harikasın yasican ya rabbim nazarlardan korusun çok özeniyorum ama gerçekten içinden gelmeli senin gibiBelki de aileden geliyor, annem çok maharetlidir. Halam ve teyzelerim de öyle. Küçücük çocuktum, annem teyzelerime hıngel bağlamayı öğretirdi, ben yapardım şaşırırlardı
Rahmetli eniştem dolmalarıma bayılırdı
Nevoşun kızlarını yetiştirdiği gibi yetiştim diyebilirim. Kış hazırlıklarına bayılırım misâl
Gavran dikilmeyi sevmiyo ciceeemm napak ölek miGavran sandalyede benimde
Elde ne malzeme var habibim
Hepside çok becerikli hatunlar.
Yemek işi sevmekle alakalı aslında,içten gelecek onu yapmak .Belki de aileden geliyor, annem çok maharetlidir. Halam ve teyzelerim de öyle. Küçücük çocuktum, annem teyzelerime hıngel bağlamayı öğretirdi, ben yapardım şaşırırlardı
Rahmetli eniştem dolmalarıma bayılırdı
Nevoşun kızlarını yetiştirdiği gibi yetiştim diyebilirim. Kış hazırlıklarına bayılırım misâl
Amin canım, cümlemiziHarikasın yasican ya rabbim nazarlardan korusun çok özeniyorum ama gerçekten içinden gelmeli senin gibi
Gavranla yatış modu süper fridam kalk gidek demiyor hiçGavran dikilmeyi sevmiyo ciceeemm napak ölek mi
İstek olsa birde neler neler çıkar, kim bilirYemek işi sevmekle alakalı aslında,içten gelecek onu yapmak .
Bende sevmem mutfağı ama yemeklerim çok güzel olur naletin ailesi bile bayılırlar tarif isterler hep.
Tencere yemeği değilde antin kuntin yemekler cezbediyor benide,dünürlerde alıştı gene neler yapmışsın derler onlarda çok beğenirler bide doğulu yani onlar.
İmkanım olsada mutfağa hiç girmesem diyenlerdenşm bende.
✌ keşfe çıkmak için geç değildir ınş yasiAmin canım, cümlemizi
Ama herkesin içinde farklı farklı meziyetleri vardır. Keşfetmeye bağlı
Hiçbir zaman geç değil✌ keşfe çıkmak için geç değildir ınş yasi
Gavranima kıyamamGavranla yatış modu süper fridam kalk gidek demiyor hiç
ölene kadar pazarlık ✌Hiçbir zaman geç değil
Niye kız nolduASSOSyal senin kocan ne iş yapıyor bacım?