- 8 Haziran 2013
- 56.121
- 149.026
7 fasülye artıkBize nerdee biz arkaları topluyoruz
6 kişi daha kazanacak. Neden olmasın :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7 fasülye artıkBize nerdee biz arkaları topluyoruz
Hiç umudum yok eğlencesine katılıyorum ben kazanmadan fasülye olanlardanım7 fasülye artık
6 kişi daha kazanacak. Neden olmasın :)
Hiç öyle deme canım. Google görseller de o kadar güzel sunumlar var ki. Araştırıp deneyin, pes etmeyinHiç umudum yok eğlencesine katılıyorum ben kazanmadan fasülye olanlardanım
Pes etmek yokben sürekli katılıyorumHiç öyle deme canım. Google görseller de o kadar güzel sunumlar var ki. Araştırıp deneyin, pes etmeyin
Evet kazandıNevreste nevoş ay çen birinci mi oldun oy oy oy tebrik ederim ki ✌ kazandın ama dimi Şimdi valla anlamadım
Kazandı tabi kız neyi anlamadınNevreste nevoş ay çen birinci mi oldun oy oy oy tebrik ederim ki ✌ kazandın ama dimi Şimdi valla anlamadım
Biliyorum canım. Denk geliyorum yarışmalardaPes etmek yokben sürekli katılıyorum
Daha önce kazandı mi acaba diye düşündümKazandı tabi kız neyi anlamadın
Denk geliyosan taktik versene arada kız sen biliyosun bu işleriBiliyorum canım. Denk geliyorum yarışmalarda
Ooo süper o zaman ,daha çok sevindim acaba başkasına mı geçecek diye düşündüm deEvet kazandı
Bu zamana kadar hiç bir sponsor yarışmasında katılımı olmadı canım. Bu ilktiDaha önce kazandı mi acaba diye düşündüm
Yok abla fasülye değildiDaha önce kazandı mi acaba diye düşündüm
Nasıl üçüncüWunderLost tebrik ederim canım benim
Nevreste ablacım tebrik ederim
C A N O senide tebrik ederim asıl 3.
Tebrikler evva fasülyenin yerine geçtinWunderLost tebrik ederim canım benim
Sen ben yok evvoşum. Geçen hafta zaten içimde kalmıştı. Şimdi çifte mutluluk oldu ikimiz içinde. Tebrik ederimWunderLost tebrik ederim canım benim
Evet canım kazandım teşekkür ederimNevreste nevoş ay çen birinci mi oldun oy oy oy tebrik ederim ki ✌ kazandın ama dimi Şimdi valla anlamadım
SosyaaalllNasıl üçüncü