- 28 Haziran 2011
- 59.374
- 149.813
Peki aşılama mı yaptıracaksın ayşoYasmin özetlemiş çok güzel sosyalim
Siz beni ne güzel takip ediyorsunuz hanfendiiiiiiğğğğ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki aşılama mı yaptıracaksın ayşoYasmin özetlemiş çok güzel sosyalim
Selamın hellolarSelamünaleyküm ey cemaat-i müslimin. Sabah şerifleriniz hayırlı olsun
Selamun helloSelamünaleyküm ey cemaat-i müslimin. Sabah şerifleriniz hayırlı olsun
Hem kapışır hem severim diyormuşşYasmin özetlemiş çok güzel sosyalim
Ve aleküm selam sevgili din kardeşim
ben yaptırıcam da adam yaptırmıyor. bi ara okumuştum, kadınların iliğinden mi, kemiğinden mi bi şeyinden bebek yapıyorlardı erkeğe ihtiyaç kalmadan. öyle mi yapsamPeki aşılama mı yaptıracaksın ayşo
Beni buna mecbur etme adam bak sana ihtiyaç duymadan yaparım bebeyi de
ben yaptırıcam da adam yaptırmıyor. bi ara okumuştum, kadınların iliğinden mi, kemiğinden mi bi şeyinden bebek yapıyorlardı erkeğe ihtiyaç kalmadan. öyle mi yapsam
Sen onu da yaparsinben yaptırıcam da adam yaptırmıyor. bi ara okumuştum, kadınların iliğinden mi, kemiğinden mi bi şeyinden bebek yapıyorlardı erkeğe ihtiyaç kalmadan. öyle mi yapsam
Aynen bak ben kurtuldum rahata erdimSanki kullanmadığım şey dimi
Anaaaa neler yapılıyormuş öyle yahu,neye karar verdiniz pekii
ben yaptırıcam da adam yaptırmıyor. bi ara okumuştum, kadınların iliğinden mi, kemiğinden mi bi şeyinden bebek yapıyorlardı erkeğe ihtiyaç kalmadan. öyle mi yapsam
Günaydınlar pericikGünaydın guzelliklerrr
GÜ-NAY-DIN DIN DIN DIN PINARcılar
Gunaydın
Gunaydin kizlar
Günaydınlar canlar
Günaydın kuzucuklarSelamünaleyküm ey cemaat-i müslimin. Sabah şerifleriniz hayırlı olsun
Şirinem benimmmmŞampıyon good morning
gunaydın minikimmSelamünaleyküm ey cemaat-i müslimin. Sabah şerifleriniz hayırlı olsun
gunaydın ablam nasılsınnGünaydınlar canısı
Çok mutlu oldu kk ile mesgul olup ona cok sarmadıgım ıcınde ayrı sevınclıOriana mervişim eşin ne tepki verdi birinciligine merak ediyorum
Günaydın kuzucuklar
bu gidişle öyle olacak. hem ana hem bebe olucam yavrumaBeni buna mecbur etme adam bak sana ihtiyaç duymadan yaparım bebeyi de
böyle yapasım geliyor onaSen onu da yaparsin
Tüm cefayı çeken kadınlar, bu erkeklere noluyosa hayret bişey
ablacım adam birkaç ay deneyelim diyor ama ben beklemek istemiyorum. adama da hiç inanmıyorum bu konuda çünkü düne kadar tüp bebeğe tamam diyen adam şimdi 360 derece döndü fikrindenAynen bak ben kurtuldum rahata erdim
Anaaaa neler yapılıyormuş öyle yahu,neye karar verdiniz pekii
GünaydınlarGünaydın kuzucuklar
Günaydınlar tatlım,iyiyim sağol sen nasılsıngunaydın ablam nasılsınn
Ne oldudu da birden fikir değiştirdi böylebu gidişle öyle olacak. hem ana hem bebe olucam yavruma
böyle yapasım geliyor ona
ablacım adam birkaç ay deneyelim diyor ama ben beklemek istemiyorum. adama da hiç inanmıyorum bu konuda çünkü düne kadar tüp bebeğe tamam diyen adam şimdi 360 derece döndü fikrinden