- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Burası bitmedi gülümYa bi otaraf bi buntaraf basımız dönüyor evvoş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burası bitmedi gülümYa bi otaraf bi buntaraf basımız dönüyor evvoş
Yarın mı kilit vurulacak burayaBurası bitmedi gülüm
9 şubat diyor bu gecemi yarın gün ortasımı bilmiyorumYarın mı kilit vurulacak buraya
Çekişmeli olduğu için yarın gece 00:00 da biter:)9 şubat diyor bu gecemi yarın gün ortasımı bilmiyorum
Çok çekişmeli ablaÇekişmeli olduğu için yarın gece 00:00 da biter:)
Aynen canım:)Çok çekişmeli abla
Ya hemso yaaa manyak6. Sofra bizimdir bizim kalacak
Ne yazık ki değişemiyorsunuz1.oyumu kullandim 2.yi kullanamadım aynı anda gerekiyormuş.bilemedim.iptal edilemiyrmu öbürü daha hoş cunku onu seçmek isterim
Can sagligiNe yazık ki değişemiyorsunuz
HayırlısıCan sagligi
Çok geçmiş olsunUmarım önemli bir şey yokturKatilamadim hastanelerdeydik kv den dolayı..Katilan arkadaslarima basarilar..Ben de oy veririm simdi
Cok tesekkur ederim Katılmak isterim aslinda ama boyle guzel sofralar arasinda sansim yok gibi :)Çok geçmiş olsunUmarım önemli bir şey yoktur
Yarışmamız 3 hafta sürecek.Kahvaltı sofrası yapmıyoruz.Katılmak isyeeseniz özelden bana yazabilirsiniz.
Sofra değil canım yapmadan özelden konuşabiliriz.Cok tesekkur ederim Katılmak isterim aslinda ama boyle guzel sofralar arasinda sansim yok gibi :)
Tamam geldim ozele :)Sofra değil canım yapmadan özelden konuşabiliriz.
Gece açıklayacağım canımBunu soran çok olduNevresteciğim 14.sofra senin sofran olabilir mi? Otantik dokunuşlar sana ait olabilir mi?