Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepimiz çok tatlıyızE hangi sofra kimin nerden bilcez ben agamci pasamciyim,sevmedigime oy moy virmem
En mutlu oldugunuz anin fotosu deyince bizim milletin aklina birtek " Pembis gelin sofrasi " gelmis ne yazik..Ben de sandim ki soyle özgün mutluluk fotoları gorecegim hicbiri guzel degil birtek 9 numaradaki sevimli cocuga verdim oyumu..En azından digerlerindrn daha ozentisiz ve gercek!!!Eki Görüntüle 2773746 buraya dikkattt
2.yarışmada sizi de mutlaka bekliyoruz.Yaratıcı fikirlere ihtiyacımız var:)En mutlu oldugunuz anin fotosu deyince bizim milletin aklina birtek " Pembis gelin sofrasi " gelmis ne yazik..Ben de sandim ki soyle özgün mutluluk fotoları gorecegim hicbiri guzel degil birtek 9 numaradaki sevimli cocuga verdim oyumu..En azından digerlerindrn daha ozentisiz ve gercek!!!
Sinekmi vizildadiEn mutlu oldugunuz anin fotosu deyince bizim milletin aklina birtek " Pembis gelin sofrasi " gelmis ne yazik..Ben de sandim ki soyle özgün mutluluk fotoları gorecegim hicbiri guzel degil birtek 9 numaradaki sevimli cocuga verdim oyumu..En azından digerlerindrn daha ozentisiz ve gercek!!!
Hiç sevdiklerinize özenle sofra kurmamışsanız normal tabi bu güzel sofralara pembiş gelin sofrası yaftası yapıştırmanız. E sizi de anlamak lazım mutlu olduğunuz anlar sayılı belli ki karamsarlığınızdan o yüzden hazmedememişsiniz 15 tane birbirinden mutlu anların sofrasınıEn mutlu oldugunuz anin fotosu deyince bizim milletin aklina birtek " Pembis gelin sofrasi " gelmis ne yazik..Ben de sandim ki soyle özgün mutluluk fotoları gorecegim hicbiri guzel degil birtek 9 numaradaki sevimli cocuga verdim oyumu..En azından digerlerindrn daha ozentisiz ve gercek!!!
Siz yapında görelim. Özgün mutluluk fotosu nasıl oluyor?En mutlu oldugunuz anin fotosu deyince bizim milletin aklina birtek " Pembis gelin sofrasi " gelmis ne yazik..Ben de sandim ki soyle özgün mutluluk fotoları gorecegim hicbiri guzel degil birtek 9 numaradaki sevimli cocuga verdim oyumu..En azından digerlerindrn daha ozentisiz ve gercek!!!
Meyve veren ağaç taşlanir soda içinEn mutlu oldugunuz anin fotosu deyince bizim milletin aklina birtek " Pembis gelin sofrasi " gelmis ne yazik..Ben de sandim ki soyle özgün mutluluk fotoları gorecegim hicbiri guzel degil birtek 9 numaradaki sevimli cocuga verdim oyumu..En azından digerlerindrn daha ozentisiz ve gercek!!!
Kurdeleli cıtirını unutamam senin minikSırf espiri olsun diye peynirleri fiyonklayacaktim iyi ki yapmamisim
Yani nasıl unutulur pınar beyaz da unutmamalı bence yapmalıyımKurdeleli cıtirını unutamam senin minik
Kimbilir o zaman neler duyardık minikimSırf espiri olsun diye peynirleri fiyonklayacaktim iyi ki yapmamisim
En azından ben sirtlanirdim herşeyiKimbilir o zaman neler duyardık minikim
Algısı bozuk onun ondan boyle oldu polemiğe gelmiş resmenEn azından ben sirtlanirdim herşeyi
Baktım da ilk takimdaki tabaklarda ki ciceklerden bir sofradaki pecetelerden başka pembe olan tek şey salam