4 ay çok erkenBana ne
Göster
4 ay oldu galiba
Elim lezzetli ama yeteneğim Yok demek ki
moralim bozuldu
Niye minik kuş daha bildirim bile gitmedi ne olacagı belli değil ki bildirimden sonra hersey cok değişiyomoralim bozuldu
Ben cidden E Elif_Eylul ü idol almıştım kendime. 2. yarışmasında 1. Olmuş Ama kadında yetenek var demek ki4 ay çok erken
Bildirim gitsin,bakalım ne olacakmoralim bozuldu
Bencede canim4 ay çok erken
Ay isterse 48 kere bildirim gitsin, 48 oy alamamNiye minik kuş daha bildirim bile gitmedi ne olacagı belli değil ki bildirimden sonra hersey cok değişiyo
Bu 28. Katılımım. İlk 2018 de katıldım ve sadece pınarda 1 kez kazandımBana ne
Göster
4 ay oldu galiba
Elim lezzetli ama yeteneğim Yok demek ki
Kiz sacmalama ben neyim dahaBen cidden E Elif_Eylul ü idol almıştım kendime. 2. yarışmasında 1. Olmuş Ama kadında yetenek var demek ki
Yetenek,sans hepsi etken,dur bakalım, sen pes edecek kadin misinBen cidden E Elif_Eylul ü idol almıştım kendime. 2. yarışmasında 1. Olmuş Ama kadında yetenek var demek ki
Burdaki herkeste yetenek var yarısmaya katılan çiçeğim sadece kk nın o anki ruh haline baglı herseyBen cidden E Elif_Eylul ü idol almıştım kendime. 2. yarışmasında 1. Olmuş Ama kadında yetenek var demek ki
MaşallahBu 28. Katılımım. İlk 2018 de katıldım ve sadece pınarda 1 kez kazandım
İlk sunumum üçgen börek Eki Görüntüle 2778092
Son sunum tavuk
Eki Görüntüle 2778093
evetYetenek,sans hepsi etken,dur bakalım, sen pes edecek kadin misin
Her seferinde farklı bir şey deneye deneye buluyor herkesBencede canim
Vazgeçmek yokMaşallah
evet
Alırsın alırsın bunda toplam oy az olabilir zaten cunku 3 gun surecek oylama dıger aylık yarısmalarda 1 hafta suruyoryaAy isterse 48 kere bildirim gitsin, 48 oy alamam
Aynen cennamHer seferinde farklı bir şey deneye deneye buluyor herkes
Kiz nerde2. Hafta yarışması başlamış
Hemen pes edilir mi degil miAynen cennam
Çok çabuk pes ettinMaşallah
evet