Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi geceler orayanamBende yatıyorum hanımlaar iyi geceler hepinizee
Hayırlı geceler canım allah rahatlık versin sanadaBende yatıyorum hanımlaar iyi geceler hepinizee
İyi geceler minik kuşumHayırlı geceler canım allah rahatlık versin sanada
Yaa bana veren olmadı yazanlardan, şimdi oy kullanıp kendimi sıfır görünce moralim bozulur ondan yarına bırakayım diyorumAa vallahi bırakmam
Ederim yaa sabah ola hayrolaVer gitsin sabahi nasil edecen
Mutlu geceler canımmBende yatıyorum hanımlaar iyi geceler hepinizee
Iyi geceler bebitoBende yatıyorum hanımlaar iyi geceler hepinizee
Aa daha oylama başlamadı canım öyle düşünmeYaa bana veren olmadı yazanlardan, şimdi oy kullanıp kendimi sıfır görünce moralim bozulur ondan yarına bırakayım diyorum
Ederim yaa sabah ola hayrola
Mutlu geceler canımm
Nasıl başlarsan öyle gider hesabı sabaha kadar en azından birkaç kişi vermiş olursa oy kullandığımda kendimi sıfır görmemiş olurumAa daha oylama başlamadı canım öyle düşünme
Sen bilirsin canım bozma moralini şimdidenNasıl başlarsan öyle gider hesabı sabaha kadar en azından birkaç kişi vermiş olursa oy kullandığımda kendimi sıfır görmemiş olurum
Oylama başaladıNolmus nolmus
keşke başlamasaydıOylama başaladı
Ahahaaa ben işimi garantiye alayım dedim heraldeIkna olduk
Amaaann benim moralim evlendiğimden beri bozukSen bilirsin canım bozma moralini şimdiden
Nedenkeşke başlamasaydı
Aaa hadi git uyu uykunu al öyle gel hadiAmaaann benim moralim evlendiğimden beri bozuk
Bi de soruyon evvoş
Niye oymu almafın bilmiyorum masanıda bakayımBi de soruyon evvoş
Yaa latife ediyorum evvam yaa yoksa hiç moralim bozuk olabilir mi yaa, esprisine şey ediyorum öyle yiğidi öldür hakkını yeme demişler❤❤❤Aaa hadi git uyu uykunu al öyle gel hadi