- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
Hadi çalış boş durma:)İşte mesai. Çalışıyorum ya bu hafta pc’yi açtım hemen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi çalış boş durma:)İşte mesai. Çalışıyorum ya bu hafta pc’yi açtım hemen
Nasıl saçmalayacak ona bakacağımO da kusmalık oldu
Geçen hafta son sahnede geldi ama nasıl olacak bilmem:)Tuba gelecekmiş, öyle gördüm sanki
Açtım, baktım ihbar da yok talep de yok çok şükürHadi çalış boş durma:)
Ben de bu sene insan gibi bi dizi diye sevinmiştim. Hani sefir filan, değişik geldi işleniş biçimi. Çok uçuktu gerçi. Uçurumdan atla sağ kal, posta sarıl iyileş filan. Adam öldür, göm yataklık et amaa ceza alma Neslihan çok güzel oynuyordu. Uraz da öyleNasıl saçmalayacak ona bakacağım
Ya ben 1-2 dizi hariç öyle pür dikkat izlemiyorum zaten:)
Eşim daha çok seviyor yoksa ben o dediklerinden sonra vazgeçtim:)Ama adamı ikna edemiyorumGit salonda izle diyorum gitmiyorAçtım, baktım ihbar da yok talep de yok çok şükür
Ben de bu sene insan gibi bi dizi diye sevinmiştim. Hani sefir filan, değişik geldi işleniş biçimi. Çok uçuktu gerçi. Uçurumdan atla sağ kal, posta sarıl iyileş filan. Adam öldür, göm yataklık et amaa ceza alma Neslihan çok güzel oynuyordu. Uraz da öyle
İki güzel dost olurlar umarım. Aşık ederlerse iyice mıçarlarGeçen hafta son sahnede geldi ama nasıl olacak bilmem:)
Aşık olacak tabi kiİki güzel dost olurlar umarım. Aşık ederlerse iyice mıçarlar
Biz Allahtan eşimle aynı dizileri seviyoruz. Yoksa, döner gavranımı uyurumEşim daha çok seviyor yoksa ben o dediklerinden sonra vazgeçtim:)Ama adamı ikna edemiyorumGit salonda izle diyorum gitmiyor
Pazar eşim arızayı izliyor ben onu sevmiyorum bir tek orada ayrılıyoruzBiz Allahtan eşimle aynı dizileri seviyoruz. Yoksa, döner gavranımı uyurum
Rahat vermez kiPazar eşim arızayı izliyor ben onu sevmiyorum bir tek orada ayrılıyoruz
Ben izlemesemde olur,otururum pc ye
Eşinin burcu neydi:)Rahat vermez ki
Bu akşamki diziyi izlerken bile “tarihte aslında şöyle olmuş, böyle olmuş” diye bır bır konuşur, ağzını elimle kapatırım
Bi sus be adam derim
OğlakEşinin burcu neydi:)
Bizde ben daha çok konuşuyorum
Çok teşekkür ederiz ablacımHayırlı olsun şimdiden. Bakalım ne mamalar paylaşılacak :))
Yok mu hala
Neti yok galibaYok mu hala