- 24 Eylül 2018
- 97.228
- 292.566
20 binde guru olacaksın insallasiOda 20 binde gelcek dimi 5000 mesaj skorum henuz yuklenmedııı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
20 binde guru olacaksın insallasiOda 20 binde gelcek dimi 5000 mesaj skorum henuz yuklenmedııı
KesinlikleSinirlama gelse iyi olacak ama
Neyse ki onları kullanmadımYılbaşı tabaklarını hatırlamıyorum ayso
Sataşmasaymış. Öbür üye kötü bi şey dememişUmutlu anne sataşmış, gidene güle güle
İnşallaasııı cennaam20 binde guru olacaksın insallasi
Bu 5000. Mesajımı ASSOSyal im için paylasıyorumm emeklerini ödeyemem
Umudum var,bakalımKesinlikle
Neyse ki onları kullanmadım
Sataşmasaymış. Öbür üye kötü bi şey dememiş
Puanın henüz gelmemişİnşallaasııı cennaam
İveet hatlar yogun heralde ulaşmadı henuuuzzPuanın henüz gelmemiş
Amin canımİnşallaasııı cennaam
Sence benım begenı skorum 20 bin olunca ben guru olcam mı bu tezıde sunşimdi size tezimi sunuyorum:
guru olma meselesi şöyle: eğer eski üye iseniz mesaj sayınız çok önemli değil. yıl olduğu için guru olabiliyorsunuz. yok eğer yeni üyeyseniz mesaj yazma ve beğeni sayınız sizi guru yapıyor.
dün akşam bir üyeye denk geldim. 7-8 senelik bir üyeydi. pro filan değildi. Mesaj ve beğeni sayıyı azdı ama guru yazıyordu
Hic bir fikrim yok,guru muhabbetinden sonra duydum bende emoji skoru,mesaj sayısı falanşimdi size tezimi sunuyorum:
guru olma meselesi şöyle: eğer eski üye iseniz mesaj sayınız çok önemli değil. yıl olduğu için guru olabiliyorsunuz. yok eğer yeni üyeyseniz mesaj yazma ve beğeni sayınız sizi guru yapıyor.
dün akşam bir üyeye denk geldim. 7-8 senelik bir üyeydi. pro filan değildi. Mesaj ve beğeni sayıyı azdı ama guru yazıyordu
Ben de 2019 üyesiydim. 25 binde guru oldum. Sen benden 3-5 ay önce üye olmuşsun. inşallah guru olursunSence benım begenı skorum 20 bin olunca ben guru olcam mı bu tezıde sun
20 binde kim guru oldu yaaa o zaman 20 binde olan el kaldırsınBen de 2019 üyesiydim. 25 binde guru oldum. Sen benden 3-5 ay önce üye olmuşsun. inşallah guru olursun
ASSOSyal oldu ama o da çok senelik üye20 binde kim guru oldu yaaa o zaman 20 binde olan el kaldırsın
Bir kaç mesaj daha yaz balım gelirSence benım begenı skorum 20 bin olunca ben guru olcam mı bu tezıde sun
Üüüfff soyle taklalar atmak istiyommASSOSyal oldu ama o da çok senelik üye