- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Ebeeee periii sen havayami bakiyon yada nasil okuyon burayiIşığı gören geliyo pardon beyazı gören
Konsep mi degisiyo nasilyaa ne kaçırdım ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ebeeee periii sen havayami bakiyon yada nasil okuyon burayiIşığı gören geliyo pardon beyazı gören
Gelecek üç haftada kahvaltı masası hazırlama değişebilirmiş onun yerine sunumlar gelebilirmis ,beyaz ön planda olsun diyeIşığı gören geliyo pardon beyazı gören
Aynen beyazla banyo yapmak isteyen koşturuyo masa hazırlamayaIşığı gören geliyo pardon beyazı gören
Offf süper olurdu bencede önceden resimleri çeken varsa aha bele kalırdıNevo yanlış yaptı, söylemeyecekti değişikliği falan pazartesi sürpriz olacaktı herkese
Kız dün birdaha girmedim buraya kotuydum nebilimEbeeee periii sen havayami bakiyon yada nasil okuyon burayi
Hadiyaa peki beyazla ilgili tarif ayirtma falanmi olcak yoksa ekmek arası üzeri vs vs gibi mi sunumlarGelecek üç haftada kahvaltı masası hazırlama değişebilirmiş onun yerine sunumlar gelebilirmis ,beyaz ön planda olsun diye
Aynen beyazla banyo yapmak isteyen koşturuyo masa hazırlamaya
Evet ekmek arası sürmeli şeyler gibi dedi nevoşKız dün birdaha girmedim buraya kotuydum nebilim
Hadiyaa peki beyazla ilgili tarif ayirtma falanmi olcak yoksa ekmek arası üzeri vs vs gibi mi sunumlar
Yarın sabah olsun7 Şubat denmişNeden 12 nevoş
Aynen iyi olurduOfff süper olurdu bencede önceden resimleri çeken varsa aha bele kalırdı
Kapatalim bence konuyuBeyaz bizim masaları begenmezse vazgeçtik sunum hazırlasınlar diyebülür
Akşama kadar yapabilir miyim diyen varNaynnn nayyynnn kapıları kapattık naynnnn
Temizlik yapıyorum bir yandan eğitim dinliyorumAhaa patroniçe geldi Nevreste
12ye kadar bekliyoruz bizdeAkşama kadar yapabilir miyim diyen var
Tamam Nevoş sen ne dersen oYarın sabah olsun7 Şubat denmiş
Yok 7-8 olsun12ye kadar bekliyoruz bizde
YarabelaleminAkşama kadar yapabilir miyim diyen var
Benlik değil bana kalsa onu 6 yaparımTamam Nevoş sen ne dersen o
Şaşırdık mi hayırAkşama kadar yapabilir miyim diyen var