- 16 Ağustos 2010
- 293.185
- 603.215
- 43
50-60 defa katıldım o kadar olsunSenin önceki yarışmalar noldu, nevoş onları niye saymiyon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
50-60 defa katıldım o kadar olsunSenin önceki yarışmalar noldu, nevoş onları niye saymiyon
Allah iyilik versin canımİyiyim bende
Evva yazdığımı gördün mü2.hafta konsept değişebilir.Geçeriz sosyalim
Taam nevoş pes ettim50-60 defa katıldım o kadar olsun
Cittimi ablaEvva yazdığımı gördün mü2.hafta konsept değişebilir.
Katıl o kadar sonra konuşalımTaam nevoş pes ettim
Evet canımCittimi abla
Çok ciddi söyledi hemdeCittimi abla
Ömrüm yetmez tükenirimKatıl o kadar sonra konuşalım
Nedenki abla ne olucak pekiEvet canım
Niye sen çok mu yaşlısınÖmrüm yetmez tükenirim
Canım beyaz ne istiyor bunu mu istiyor bir görelimBeğenirse devam yoksa değişebilirNedenki abla ne olucak peki
Fülüzğm yaa neleri var gormuyon mu sen herkes fena artıkkAynen oda dogru
Bak ben salakmisim demekki
Bi değişiklik olacak o halde yoksa konuşulmazdı dimi ablaCanım Veyaz ne istiyor bunu mu istiyor bir görelimBeğenirse devam yoksa değişebilir
Evet canım konuştuk.Bu hafta duruma göre karar vereceğiz.Bi değişiklik olacak o halde yoksa konuşulmazdı dimi abla
Görmedimyasminsay basligima bak
Vallaaa ben buhafta yaptim aklimada baska masayi degistirip kurmak gelmez mesela çakallik yapamamki yada hergun masa cekmekFülüzğm yaa neleri var gormuyon mu sen herkes fena artıkk
Nasıl yani ablaEvet canım konuştuk.Bu hafta duruma göre karar vereceğiz.
Sizinkilerden farklı sunumlar geliyor.Acaba biz mi yanlış anlıyoruz
Evet benımde aklıma gelmezdi ama yasmin oyle dedi baksana her haftanınkini tabakları degıatorıp aynı gun yapabılırler dıyoVallaaa ben buhafta yaptim aklimada baska masayi degistirip kurmak gelmez mesela çakallik yapamamki yada hergun masa cekmek
Ya aynı olsa olabilirdi.Ama güven olmazVallaaa ben buhafta yaptim aklimada baska masayi degistirip kurmak gelmez mesela çakallik yapamamki yada hergun masa cekmek