- 24 Ekim 2020
- 30
- 78
- 34
Slm bayan ben katilamam babam Iranli artik burda yaşyorom annem türk onun için korona bitsin gelcm inşallah siz kazanrsnzSizde katılın beklerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm bayan ben katilamam babam Iranli artik burda yaşyorom annem türk onun için korona bitsin gelcm inşallah siz kazanrsnzSizde katılın beklerim
Teşekkür ederim canımSlm bayan ben katilamam babam Iranli artik burda yaşyorom annem türk onun için korona bitsin gelcm inşallah siz kazanrsnz
Sofra gelecek mi özel mesaj bekleyeyim miYess yes
Sofra degilde minnak ayaklı bişiyleer gelebilirSofra gelecek mi özel mesaj bekleyeyim mi
O nasıl olacakSofra degilde minnak ayaklı bişiyleer gelebilir
Aklıma acayip şeyler geliyoreeO nasıl olacak
Masada dört ayaklıAklıma acayip şeyler geliyoree
Hamilemisin yoksaSofra degilde minnak ayaklı bişiyleer gelebilir
Kahvaltı sofrası istiyoruzOndan şaşırdıkKiz allah sizi napmasin akliniza neler geliyor öyle koptummmm
Açiklama kisminda bebeğinizin eliyle olabilir yaziyordu bende o tarz biseyler hayal etmistimKahvaltı sofrası istiyoruzOndan şaşırdık
Öyle ama herkes kahvaltı sofrası gönderiyor:)Şansınız çok az olur:)Açiklama kisminda bebeğinizin eliyle olabilir yaziyordu bende o tarz biseyler hayal etmistim
Peki bebeği olmayanlar ne yapsın?Öyle ama herkes kahvaltı sofrası gönderiyor:)Şansınız çok az olur:)
Ama sofrada bebeğinizin eli olabilir onu kasdediyoruz:)
İnşallah canım benimİnşallah nasipse kuzucum
Peki bebeği olmayanlar ne yapsın?
Şart değil canım sadece bebek resmi olmaz demek istedimPeki bebeği olmayanlar ne yapsın?