- 4 Kasım 2019
- 27.411
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Kendime küçük koyuyorum sucuksuz tostta olmaz gariAdam haklı ınş seni de alıştırır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendime küçük koyuyorum sucuksuz tostta olmaz gariAdam haklı ınş seni de alıştırır
Olmaz Olamaz olmamalıKendime küçük koyuyorum sucuksuz tostta olmaz gari
O değilde patates te şeker var niye yeniyorkineeeO pattis yedi zaten
Hahaha perim bende yazdıktan sonra aklımdan geçirdim olabilir vallaYılmaz mor gulle akrabalık varmı ki kabul saçma bı espirik oldu
Araştırdım bes kilo veriliyormuş öyle deme,ben ikna oldumO değilde patates te şeker var niye yeniyorkineee
Varsada reddetmiştir benceHahaha perim bende yazdıktan sonra aklımdan geçirdim olabilir valla
Şimdi şekerli gıda yok ya denglemek içinmi kiO değilde patates te şeker var niye yeniyorkineee
Ay mümkünse etsin o ne kıızzzVarsada reddetmiştir bence
Adam uçtuAy mümkünse etsin o ne kıızzz
Allah affetsin hiç sevmem sorvivordan kıl oldum kendisine ama bana hayranmışAdam uçtu
Hahaha perim bende yazdıktan sonra aklımdan geçirdim olabilir valla
Ayy karnim acıdıAy mümkünse etsin o ne kıızzz
Nasıl hayran kızAllah affetsin hiç sevmem sorvivordan kıl oldum kendisine ama bana hayranmış
Hadiyaaa ay hadi İnşallah canım keşke öyle olsunAraştırdım bes kilo veriliyormuş öyle deme,ben ikna oldum
Bende meraklan dinliyomNasıl hayran kız
Öyleymiş,doğruysa süper bişey bu pericimHadiyaaa ay hadi İnşallah canım keşke öyle olsun
Yani ben onu sevmiyom ya sanki o bana hayrandı manadında şey ettim sosyalim sendeNasıl hayran kız
Bizim kafalar sucukta evva sucuktaYani ben onu sevmiyom ya sanki o bana hayrandı manadında şey ettim sosyalim sende
Allah sizi ne etmeye gidip az koklayın bişey yapın ne diyemBizim kafalar sucukta evva sucukta
gidiyomAllah sizi ne etmeye gidip az koklayın bişey yapın ne diyem