Aynen çok:)Güveniyo demekki kendine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen çok:)Güveniyo demekki kendine
Ergenliğimi yaşayamadımHeyyy Allahim yarabbim ergenus gibisin
Ayyy lutfen 2tane cektim evde sende yapma acı banaErgenliğimi yaşayamadım
Bence kart verilir içine yuklenır aldıkca düşerevet yaaa ben de 1 yıllık kısmına takıldım. 2 paket aldım. ikisinde de skt ortalama 2 ay filan. acaba 3 ayda 1 kez mi gönderirler kazananlara?
İşte, bizim zamanımızda ergen de olamıyordun. Yiyordun dayağı, oturuyordun aşağıAyyy lutfen 2tane cektim evde sende yapma acı bana
Aynen canım oda olabilir:)Hatta öyle bir şey konuşulmuştu:)Bence kart verilir içine yuklenır aldıkca düşer
İnşallah kazanarak öğreniriz nevooşAynen canım oda olabilir:)Hatta öyle bir şey konuşulmuştu:)
Ama işte net bilgim yok:)
Kazanalım o kısım kolay:)
İnşaallah canımİnşallah kazanarak öğreniriz nevooş
Sümsügü kafaya yersin simdiboylemiİşte, bizim zamanımızda ergen de olamıyordun. Yiyordun dayağı, oturuyordun aşağı
Yeterince yedim bacım zamanındaSümsügü kafaya yersin simdiboylemi
Eferim sana boyle kalYeterince yedim bacım zamanında
Ondan bu sakin, uslu ve usturuplu hallerim
İnşaallah canım
Tamam annecimEferim sana boyle kal
NiyekineeeeHaketmişsin
Tamam kızlar teşekkür ederim . Ben bir tek hafta sonu güzel kahvaltı hazırlayabiliyorum . Çekip atayım bakalim
Canım pek bir bilgim yok bende sadece bir yıllık olduğunu biliyorum sen katıl gerisini düşünme ❤Evvacım bir yıllık deniliyor ya nasıl oluyor o kısmı merak ettim ben de bu hafta bir deneme yapabilirim belki
118Niyekineeee
Niyekineeee
Bilinmeyen numaralar değil miydiBenimde 118 dalga konusuydum
Bilinmeyen numaralar değil miydi