- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Açsın ozaman böyle bakinca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Açsın ozaman böyle bakinca
Boynumun borcu gibin hissetmeye başladım gelmiş geçmiş hepsini beğendimBlue_Peri perim beni şımartmaya devam ediyor
Onlar zaten varGebe göbüşünü masa niyetine kullanmadı ise, bebek elini ekmek yerine kullanıp, beyazı süren vardır
İşte hayatta her şeye böyle yapıyoruz ve çok şey kaçırıyoruzEşim bana güldü katılıcam deyince bir sürü insan katılır seni mi seçecekler dedi, moralimi düşürdü
Başka ne olabilir kiOnlar zaten var
CumartesiBaşka ne olabilir ki
Az kalmış neysekiCumartesi
Eline saglık o zaman perim tesekkürler süpergirlBoynumun borcu gibin hissetmeye başladım gelmiş geçmiş hepsini beğendim
AynenAz kalmış neyseki
O ne demekSen kazana düştün o zaman
Ben çok çabuk düşen biriyim zaten, anında sıfırımİşte hayatta her şeye böyle yapıyoruz ve çok şey kaçırıyoruz
sosyalim yaa hani sen elendin anlamında espirisine soylemen bır soz geneldeO ne demek
Heee ,espri boşa gitti desenesosyalim yaa hani sen elendin anlamında espirisine soylemen bır soz genelde
Ahahah aynen neden bilmiyon ki bu espiriyi sızın orda da cok kullanılır halbukiHeee ,espri boşa gitti desene
İki tane yedim bu saate kadarBaşladın mı patatese
Ben aksine güçlenirimBen çok çabuk düşen biriyim zaten, anında sıfırım
Yok canim alla alla sana öyle geldi herhaldeAçsın ozaman böyle bakinca
Bakalım yarın eksi olacak mıİki tane yedim bu saate kadar
Neden pekiİki tane yedim bu saate kadar
Kaç tane yese idimNeden peki