- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Olur inşallah az kaldıGuru yapcaz el birliği ile✌
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur inşallah az kaldıGuru yapcaz el birliği ile✌
Nden ki acabaBende iyiyim canim napayim
Heee gördüm canim bende
Yeni takımlarını mi kullandın beybito kahvaltı daBende iyiyim canim napayim
Biz istersek kaçmaz tabisiOlur inşallah az kaldı
Tamam hemsomAdi aklımda kalsin da yarın indiricem hemso
Misafirleri var 1haftadir canim takima bile gelmedi anca onlari gecirmistir bu aksamNden ki acaba
Ne olduBende iyiyim canim napayim
Heee gördüm canim bende
Tamam hemsom
Tamam hemsomMisafirleri var 1haftadir canim takima bile gelmedi anca onlari gecirmistir bu aksam
HicbirseyNe oldu
İceliiiimGel içelim beraber
Sonuçlardan bizi de haberdar et olur mu Allah acil şifalar versin inşallah canım, dikkat et kendine lütfenİnşallah Pınar senin olsun
Canım daha yapılması gerekenler var sonuç kesinleşmedi ama ankilozan spondilit diye biliyorim sadece ilaç tedavisine yonvermek için kan da ve mr da görmek istiyor doktor sonuçlara
Artık tim kemiklerimden ses geliyor diyordum as de bu oluyormuş zaten
Şu sonuçlar çıksın diye bekliyorum cuma son mr im çekilecek doktor titiz çalışıyor çok sekreteri bile yok herseyi ile kendi ilgileniyor
İnşallah şifa olur canım
PekiHicbirsey
Canım nasılsınSonuçlardan bizi de haberdar et olur mu Allah acil şifalar versin inşallah canım, dikkat et kendine lütfen
Seni mi kırcam çiçeğim yazayımOriana bebeğim bi mesaj yaz gene yaa taktım
Sana yazıyordum ben de şimdi iyi Allah a şükür canım uğraşıyoruz öyle, haftasonunu bekliyorum heyecanla sen nasılsın yaptın yolladin mi sofrayiCanım nasılsın