- 24 Eylül 2018
- 97.005
- 292.124
Hey maşallah canımBalık ayıkladım, şehzadem helva istedi onu kavurdum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hey maşallah canımBalık ayıkladım, şehzadem helva istedi onu kavurdum
Böreksiz olurmu hiç olmaz tabisiBöreksiz yaşanmaz ama
Kürt böreği olur bilirmisin pudra şekeri dökerler üzerine.Sabah ruyama girmis bir güzel.pudra şekerine banip yiyorum ki
Bence olmazBöreksiz olurmu hiç olmaz tabisi
Kürt böreği olur bilirmisin pudra şekeri dökerler üzerine.
Ondan yiyordum işte rüyalarımda bile yiyorum artıkKürt böreği olur bilirmisin pudra şekeri dökerler üzerine.
Ya asko yaOndan yiyordum işte rüyalarımda bile yiyorum artık
Sıkıntı orada başlıyor, rüyada kilo almıyorsunOndan yiyordum işte rüyalarımda bile yiyorum artık
Hafifte ısıtacan onu çıtır çıtır olacakOndan yiyordum işte rüyalarımda bile yiyorum artık
Yiyerek alıyorSıkıntı orada başlıyor, rüyada kilo almıyorsun
Uyanınca gidip aldımHafifte ısıtacan onu çıtır çıtır olacak
Fiatlar bellioldu.180 gr Pınar beyaz 7,25₺
200 gr Pınar beyaz 11₺
380 gr Pınar beyaz 19₺
Banada yollasan ya azcıkkkUyanınca gidip aldım
Evet ablam, o kadar değişik gramajları var kiFiatlar bellioldu.
Minnak olanları biliyorum onlar birer yemeklik kalmıyor nasılsa,değişik çeşitleri var seç beğen al işteEvet ablam, o kadar değişik gramajları var ki
Minnak piknik tipi de var, şu hastanelerde kahvaltıda verilenlerden. Yine minnak yuvarlak kutuda var, grissini ile beraber satılıyor. Çeşit çeşit
Sonra pantolonlar niye olmiyiiUyanınca gidip aldım
Geçen hafta benimki can sıkıntısından yağ fiyatlarını çıkarmışMinnak olanları biliyorum onlar birer yemeklik kalmıyor nasılsa,değişik çeşitleri var seç beğen al işte
Ben geçen evde yaptım. Urfa da satılmıyor. Serptik Pudra şekerini yedikOndan yiyordum işte rüyalarımda bile yiyorum artık
Yağ fiyatları uçtu gidiyorGeçen hafta benimki can sıkıntısından yağ fiyatlarını çıkarmış
Durum içler acısı Eki Görüntüle 2775457
Aynen canım, yeni zamlar kapıdaYağ fiyatları uçtu gidiyor
ÖyleymişAynen canım, yeni zamlar kapıda