Çokmuş kız taze olsa neyseBen pörsümüs marul aldim 5tl
TamamNalet ne dedi
Heeeee iste acimam ama mecbur aliyoz isteÇokmuş kız taze olsa neyse
Kurma işi uykuyuda tetikler kafadan atmak lazım da bazen yapamıyoruz maalesef onu.Evet abla ondan oldu sanırım ben bide gece kafada kurar kurar yatarım öylede bi huyum varhiç ilaç içmem abla baş ağrısı için şimdisizinle konuştum daha iyiyim geçer mutlaka ❤
Hemde 3 liraya3e de vardı hatta ama 4 olanlar çok tazeydi
Erkeğin evde olması bünyeye iyi gelmiyor ciddenİnşallah ablacım gün içinde 2 kere falan gelip gidiyor bide erkekler iyi olup dışarda olsalar keşke fazlası daraltıyor
Evet vardi ,guzeldi de ama 4 olan daha körpeydiKurma işi uykuyuda tetikler kafadan atmak lazım da bazen yapamıyoruz maalesef onu.
Biz her derde devayız kuzum
Hemde 3 liraya
Erkeğin evde olması bünyeye iyi gelmiyor cidden
Evet abla eskiden sabah gider akşam gelirdi şimdi yakın diye her dakika evde ne yapalım bunada şükürKurma işi uykuyuda tetikler kafadan atmak lazım da bazen yapamıyoruz maalesef onu.
Biz her derde devayız kuzum
Hemde 3 liraya
Erkeğin evde olması bünyeye iyi gelmiyor cidden
Bde kuzu ıspağanıysa tadıda güzel olur onun.Evet vardi ,guzeldi de ama 4 olan daha körpeydi
Yinede zor be kuzum erkek evde oldumuda iş güç hiç bitmiyor maalesef.Evet abla eskiden sabah gider akşam gelirdi şimdi yakın diye her dakika evde ne yapalım bunada şükür
Kuzu ispanak evetBde kuzu ıspağanıysa tadıda güzel olur onun.
Ben mesela ayakta yaziyorum size surekli işim varYinede zor be kuzum erkek evde oldumuda iş güç hiç bitmiyor maalesef.
Ne güzel olur oda afiyet olsun.Kuzu ispanak evet
İş bitermi hiö ayolBen mesela ayakta yaziyorum size surekli işim var
Sağol sekercigimNe güzel olur oda afiyet olsun.