- 24 Eylül 2018
- 97.192
- 292.497
Aman ,masallah diyelimHerkes beni bekliyo sanki durulmak için yaaa iki ağız tadıyla bi ekşın yaşayamadım şurda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman ,masallah diyelimHerkes beni bekliyo sanki durulmak için yaaa iki ağız tadıyla bi ekşın yaşayamadım şurda
Maşallah da ee benAman ,masallah diyelim
Ben okurken yoruldumSofra şart mıydı, masa olmaz mı
Üstünü giyecen, maskeni takacan, dışarı çıkacaksın, markete gideceksin, labneli alacaksın, kasaya koyacaksın, parayı vereceksin, poşete koyacaksın, eve getireceksin, elini yıkayacaksın yine, dolaba koyacaksın uzun iş yoruldum şimdiden
Aksiyonsuzluga alisMaşallah da ee ben
Labne degil,Pinar BeyazSofra şart mıydı, masa olmaz mı
Üstünü giyecen, maskeni takacan, dışarı çıkacaksın, markete gideceksin, labneli alacaksın, kasaya koyacaksın, parayı vereceksin, poşete koyacaksın, eve getireceksin, elini yıkayacaksın yine, dolaba koyacaksın uzun iş yoruldum şimdiden
Labne değil zaten beyazSofra şart mıydı, masa olmaz mı
Bende azcik heyecan yaşamak istiyorumAksiyonsuzluga alis
Çıta nirvanada zaten, onuda kim yukselttiyse selamlıyorum burdanLabne değil zaten beyaz
Çıta çok yüksek zaten sen zorlanırsın
Netin yenilenince artikBende azcik heyecan yaşamak istiyorum
PerşembeNetin yenilenince artik
Her ay biraz daha yükseliyorÇıta nirvanada zaten, onuda kim yukselttiyse selamlıyorum burdan
Sonra gel de korkmaHer ay biraz daha yükseliyor
Sende boş durmaHer ay kendini geliştirSonra gel de korkma
Gelistim, gelişiyorum, gelişeceğimSende boş durmaHer ay kendini geliştir
Güzel oldu devamGelistim, gelişiyorum, gelişeceğim
Ah biraz fazla mani olsa neler yapardıkGüzel oldu devam
Orası öyleAh biraz fazla mani olsa neler yapardık
Off ne sofra kurardım aklımda deli düşünceler var daaaa imkanlar el vermiyoOrası öyle
İmkanlar elverdiği kadarOff ne sofra kurardım aklımda deli düşünceler var daaaa imkanlar el vermiyo
Aynen mecbur, mütevazı olacağım ben kendi adıma artıkİmkanlar elverdiği kadar