- 24 Eylül 2018
- 97.192
- 292.496
Sana özel buldum hemsom yapmalısınProfil fotosu yapicam ben bunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana özel buldum hemsom yapmalısınProfil fotosu yapicam ben bunu
Atar elifim atar kizdimi atiyoBanada kızgın atiyo
Gercekten naletNalet boğa
Napti peynire giden parayami bisey dediBugün bende benimkinin burnuna limonları tıkacaktım ama, işte sakin kadınım
Ben gene kimseye kıyamıyorum kırmızı surat atmaya en fazla üzgün suratAtar elifim atar kizdimi atiyo
Ben ikna oldumGercekten nalet
Kaç tane peynir aldın gülümNapti peynire giden parayami bisey dedi
Yasmin almis elifimKaç tane peynir aldın gülüm
Sende aldin sandımYasmin almis elifim
Yok, bana para lafı edemezNapti peynire giden parayami bisey dedi
Hak etmiş oYok, bana para lafı edemez
Dönüşte Kartepe’ye çıkarız diye plan yapmış, bana bir şey dememişti. Spor ayakkabı ile çıkmış. Dedim madem Kartepe’ye niyetliydin, botlarını neden giymedin?
Vay efendim ben botları almamış mıyım, her şeyi o mu düşünmek akıl etmek zorundaymışmışmışmışmış
Ben müneccim moku mu yedim, nereden bileyim dedim ve camdan dışarı baktım, ahanda böyle
Disardan bakmanda guzelmis canimYok, bana para lafı edemez
Dönüşte Kartepe’ye çıkarız diye plan yapmış, bana bir şey dememişti. Spor ayakkabı ile çıkmış. Dedim madem Kartepe’ye niyetliydin, botlarını neden giymedin?
Vay efendim ben botları almamış mıyım, her şeyi o mu düşünmek akıl etmek zorundaymışmışmışmışmış
Ben müneccim moku mu yedim, nereden bileyim dedim ve camdan dışarı baktım, ahanda böyle
Sonra sırnaşmıyor mu, tekmeleyesim geliyorHak etmiş o
Bende seni etiketliyodumProfil yakıyor E Elif_Eylul
Yapıp yapıp pişman oluyorlarSonra sırnaşmıyor mu, tekmeleyesim geliyor
Ben hemen gördümBende seni etiketliyodum
Artık trip atarak yazmasına da gerek yok, profili yeterProfil yakıyor E Elif_Eylul
Gelde boğ sonraYapıp yapıp pişman oluyorlar