- 12 Ağustos 2017
- 557
- 519
- 33
-
- Konu Sahibi istanbullugelin16
3 aylık kullanım psikofarmakolojik ilaçların kullanımı için kısa bir süre. Ayrıca bırakma sureciniz de kısa olmuş. Umarım bir sorun yaşamazsınız. Çok geçmiş olsun.
Paxera 10 mg yüksek bir ilaç değil ve bırakma etkisi çok fazla olan bir ilaç değil daha önce yıllar süren bir kullanım yaşadım bırakma zorluğu hiç yaşamadım yaşadıklarınız tamamen psikolojik internette okuduklarınıza bianen yaşıyorsunuz gibi geldi çok az bir baş sallanması yapıyor o kadar ki zaten sizin kullandığınız en düşük doz hiç korkmadan bırakabilirsiniz zaten Dr unuz doz azaltarak bıraktırmış o şekilde bırakıldığında herhangi bir yan etki olmuyor
3 ay cok kisa bir sure en az 6 ay kullanman lazim bence dr unu dinle
ve bu kadar kisa surede birakirsan bu etkileri gormen normal
ilac birakma en az 1 ay da olmali
1 .hafta %75 ini 2. hafta yarisini 3. hafta ceyregini ve 4. hafta gene yoksunluk hissedersen ceyregi gun asiri icerek birakabilirsin bende cok zor birakmistim bu sekilde bile cok zorlandim ama en az 5 sene kullandim ben
Eşim de kullandı internette yazanları okuduğumuzda çok korkmuştuk kullanırken de bırakırken de hiçbir yan etki yaşamadı çünkü inanmadı çok uzun süre kullanmış olsanız zor olabilirdi birkaç yan etkisi olsa bile sizi internette yazılanlar kadar etkilememesi lazım psikolojik olarak bunlar başıma gelecek şöyle olacak böyle olacak demeyin bence güçlü tutun kendinizi kısa sürede atlatırsınız inşallah
Atlatırsınız zor değil keşke ben de sizin gibi az doz kullanıyor olsaydım o günlerim çoktan geçti benimEvt düşük doz fakat yine de zorlanıyorum şuan bende neden böyle oldu bir fikrim yok.. İnternetten okuduklarımın etkisi altında kalıyor muyum,bilmiyorum belki de. Ama gerçekten abartmadan söyledim yaşadıklarımı umarım dediğiniz gibi olur ve bu süreci atlatırım..
Atlatırsınız zor değil keşke ben de sizin gibi az doz kullanıyor olsaydım o günlerim çoktan geçti benim
İllaa ki az da olsa etkiler umarım kolay geçerBende inanmamaya çalışıyorum ama başım dönünce aklıma gelmiyor değil. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur
baska marka kullanmistim ben ama hassas bunyeler icin birakmasi gercekten zor oluyorSöylediğim gibi 3ay yeterli demişti doktorum artık iyi hissettiğim için sene sonuna kadar kullanmak istemedim buna göre ilaç bırakma şeklimi anlattı yaklaşık 2hafta oldu ve toplamda 3 haftayı bulucak zaten.. Siz ne için kullanmıştınız ve şimdi nasıl hissediyorsunuz?
baska marka kullanmistim ben ama hassas bunyeler icin birakmasi gercekten zor oluyor
cok uzun zaman oldu birakali ama kafamdaki sallanma hissi gecene kadar minik dozlar aldim arada
panik bozukluk icin kullandim terapide alip tedavimi tamamladigim icin hala iyiyim