🐾 Köleler Kulübü 🐾

Kullanım kılavuzunda ayrıntılı anlatmıyor mu..?

Kediler kıskanınca fesat eltiye dönüyormuş resmen, inanılmaz; kurduğu hain plana bakar mısınız?

Bu kremayı, ben ona aldıklarımı jelatinlerinden çıkarıp dolaba kaldırırken masadan yere düşürüp yürütmüş bu hain domdom, tek sorun nasıl açacağını bilmiyor; dişleyip beyaz halıya sıvamadan yetiştim

Maşallah çok tombik duruyor, kaç kg bu toraman oğlan? Bir de sağdaki tırmalama yatağını Temu’da gördüm. Kullanıyor mu? Kullanışlı mı?

Toraman mı? Estağfurullah, o sadece biraz kemikli! 6.5 kilo ama hepsi kas, hiç şüphen olmasın. Sağdaki tırmalama yatağına gelince, Temu'dan aldım, ilk başta bayılıyordu, sanki evin en değerli köşesi orasıydı. Şimdi mi? Kraliyet mensubu gibi yüzüne bile bakmıyor! Şero işte, ne düşündüğünü çözersem Nobel’e aday olacağım.

Selam Köleler
Kısa bir moladan sonra geldim
Tek fark şuan Ankara'da olmam
Buradaki çocuklarıma elim boş gelmedim tabiiiiii Benim kedim bu kadar cana yakın değil yahu, resmen mamadan çok kendini sevdirmekle ilgilendi çocuğum Ama yedi hepsini (test etmek için az koymuştum burada)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…