Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yavrum yere yatmış sevilmek istiyor ama itin eniği ne anlasın merhametten. Senin ben taaa .........
Yavrum yere yatmış sevilmek istiyor ama itin eniği ne anlasın merhametten. Senin ben taaa .........
Romantik erkom benimm
Hiç bilgim yok bu markadaHanımlar önceden tekli akıllı mama kabı Petkit vardı; biliyorsunuz ben kalıcı ikinci kediyi düşünüyorum, kedim zaten zor dönemler atlattı, bayağı çiş problemi yaşadık, bir süredir çok iyiyiz; bu yüzden biraz zaman vereceğim.
Genelde ikinci kedilere agresifti, engelli bir kediyi dövdü, bazen de tepki vermedi, odanın kapısından baktı gitti; yine şansımı deneyeceğim diye ve fiyat olarak bu markanın teklisiyle yakın diye, çift tabaklı akıllı mama kabı aldım. Bu mama kabının ayırıcı kısmının ayarını ben mi yapamadım, mamayı eşit dağıtmıyor veya sadece tek tarafa aktarmıyor? Kullanan var mı? Sağa sola oynayan ayırıcı bir aparat var; ama ortalasam da ya da tek bir tarafa yönlendirsem de mamayı biraz saçarak orantısız atıyor. Eki Görüntüle 3543921