• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🐾 Köleler Kulübü 🐾

Tatlı niyetine.. 😁
436.jpg

Hanımlar önceden tekli akıllı mama kabı Petkit vardı; biliyorsunuz ben kalıcı ikinci kediyi düşünüyorum, kedim zaten zor dönemler atlattı, bayağı çiş problemi yaşadık, bir süredir çok iyiyiz; bu yüzden biraz zaman vereceğim.

Genelde ikinci kedilere agresifti, engelli bir kediyi dövdü, bazen de tepki vermedi, odanın kapısından baktı gitti; yine şansımı deneyeceğim diye ve fiyat olarak bu markanın teklisiyle yakın diye, çift tabaklı akıllı mama kabı aldım. Bu mama kabının ayırıcı kısmının ayarını ben mi yapamadım, mamayı eşit dağıtmıyor veya sadece tek tarafa aktarmıyor? Kullanan var mı? Sağa sola oynayan ayırıcı bir aparat var; ama ortalasam da ya da tek bir tarafa yönlendirsem de mamayı biraz saçarak orantısız atıyor. Eki Görüntüle 3543921
Kullanım kılavuzunda ayrıntılı anlatmıyor mu..?

Bu kremayı, ben ona aldıklarımı jelatinlerinden çıkarıp dolaba kaldırırken masadan yere düşürüp yürütmüş bu hain domdom, tek sorun nasıl açacağını bilmiyor; dişleyip beyaz halıya sıvamadan yetiştim:KK67:
IMG_6527.jpeg

Maşallah çok tombik duruyor, kaç kg bu toraman oğlan? Bir de sağdaki tırmalama yatağını Temu’da gördüm. Kullanıyor mu? Kullanışlı mı?

Toraman mı? Estağfurullah, o sadece biraz kemikli! 6.5 kilo ama hepsi kas, hiç şüphen olmasın. 💪😹 Sağdaki tırmalama yatağına gelince, Temu'dan aldım, ilk başta bayılıyordu, sanki evin en değerli köşesi orasıydı. Şimdi mi? Kraliyet mensubu gibi yüzüne bile bakmıyor! Şero işte, ne düşündüğünü çözersem Nobel’e aday olacağım. 😆🐾

Back