Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kullanım kılavuzunda ayrıntılı anlatmıyor mu..?Hanımlar önceden tekli akıllı mama kabı Petkit vardı; biliyorsunuz ben kalıcı ikinci kediyi düşünüyorum, kedim zaten zor dönemler atlattı, bayağı çiş problemi yaşadık, bir süredir çok iyiyiz; bu yüzden biraz zaman vereceğim.
Genelde ikinci kedilere agresifti, engelli bir kediyi dövdü, bazen de tepki vermedi, odanın kapısından baktı gitti; yine şansımı deneyeceğim diye ve fiyat olarak bu markanın teklisiyle yakın diye, çift tabaklı akıllı mama kabı aldım. Bu mama kabının ayırıcı kısmının ayarını ben mi yapamadım, mamayı eşit dağıtmıyor veya sadece tek tarafa aktarmıyor? Kullanan var mı? Sağa sola oynayan ayırıcı bir aparat var; ama ortalasam da ya da tek bir tarafa yönlendirsem de mamayı biraz saçarak orantısız atıyor. Eki Görüntüle 3543921
kalk ülen artık ayağaa kaaallkSefgililer gününüz kutlu olsun, varsa bi kuple yaş mamanızı alırız yanlış anlamayın dilenci ya da anketör değiliz
Eki Görüntüle 3544456
Yaş maman var mı sen soruya cevap ver hanımkalk ülen artık ayağaa kaaallk
ayarlarız birşeylerYaş maman var mı sen soruya cevap ver hanım
Maşallah çok tombik duruyor, kaç kg bu toraman oğlan? Bir de sağdaki tırmalama yatağını Temu’da gördüm. Kullanıyor mu? Kullanışlı mı?
Maşallah çok tombik duruyor, kaç kg bu toraman oğlan? Bir de sağdaki tırmalama yatağını Temu’da gördüm. Kullanıyor mu? Kullanışlı mı?
Sen benim aşkımsınnn
Sen kararını verdin, Şiloylan evlenicenSen benim aşkımsınnn![]()
Oyy benim zayıf noktam gri yeşil gözlü kedişler çünkü aynı Üzümüm