• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Paulo Coelho ve Kitaplari...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
simyacı ve veronika ölmek istiyoru okudum ikiside çok güzeldi.Simyacı özellikle beni çok etkilemişti.yıllar önce okumama rağmen hala hafızamdan silinmedi.

Elif de onundu değil mi beni hiç sarmadı o kitap ya...bi kaç sayfada bıraktım ilerlerde güzelleşiyo diyen varsa zorlayım bari kendimi

Simyacı ve Onbir Dakika'yı okumuştum. Simyacı çok iyiydi ama Onbir Dakika beni çok sarmamıştı. Veronika Ölmek İstiyor kitabını çok ediyorum

Neredeyse tüm kitaplarını okuduğum ve okumaktan zevk aldığım yazar...

En sevdiklerim;

''Veronika Ölmek İstiyor'' gerçekten iyiyidi,yazarın vurgu ve tespitlerini çok seviyorum..

Piedra Irmağının Kıyısında Oturdum ve Ağladım (güzeldi)

Portobello Cadısı (çok sevmiştim)

Kazanan Yalnızdır (tatminsizlik böyle iyi anlatılabilir)

On Bir Dakika

Hepsini okurken kitabı kapatıp düşünmek ve tekrar deli gibi okumak istersiniz..

Ayrıca...

https://twitter.com/paulocoelho

simyacıyı 2002 yılında okumuştum çok güzel bir kitap.Bana azim ve kararlılığı öğretti.Neolursa olsun hedefinin peşinden koşmayı sonuçta zafere ulaşmayı öğretti.Kitapta şöyle yazıyordu bir şey için yapmak için çabalarsan tüm evren senin için çalışır.Liseden mezun oldum üniversiteyi kazanamıyordum kat sayı farkından bir lise daha okudum nişanlandım ve üniversiteyi kazandım okul öncesi öğretmenliğini 4.sınıfta kızıma hamileydim mezun oldum 3 hafta sonra kızımı kucağıma aldım.
Bunları niye anlattım simyacı benim hayatımda dönüm noktası oldu ondan:))

Back