• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Paulo Coelho ve Kitaplari...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
1-2 saat önce Veronica ölmek istiyor'u bitirdim. Ne zamandır kitaplığımda olan ama okumadığım bir kitaptı. Ortanın üstü bir kitaptı. Kim deli kim akıllı? Akıllı var mı yoksa herkes deli de bunu mu normal görüyoruz? bu klasik sorulara farklı bir kurguyla yaklaşmış.

arkadaşlar bende geçen hafta portobello cadısını bitirdim.aslında açık söylemek gerekirse çok sarsılmadım ama en sarsıcı ve hayatını bir kez daha gözden geçirmek isteyenler varsa veronica ölmek istiyor'u okusun mutlaka.tabi simyacının yeri asla dolmaz.hac ve zahir vasat kaldı bunların yanında.11 dakika'da güzeldi şuanda okumadığım3 romanı kaldı onlarıda okursam tam süper olacak:dance::dance::dance:

Bende piedro ırmağı kıyısında oturdum ağladım ve zahiri okudum çok hoş kitaplardı tavsiye ederim

bende
veronika ölmek istiyor
onbir dakika
zahir ve
haç kitaplarını okudum. biraz utanarak söylüyorum ama özellikle simyacı kitabını hala okumadım.
ama son kitabı portobello cadısı aldım yakında ona başlıcam.

bir solukta okuyacağınız ve okurken gerçektende çok keyif alacağınız kitaplar. tavsiye ederim.

bende
veronika ölmek istiyor
onbir dakika
zahir ve
haç kitaplarını okudum. biraz utanarak söylüyorum ama özellikle simyacı kitabını hala okumadım.
ama son kitabı portobello cadısı aldım yakında ona başlıcam.

bir solukta okuyacağınız ve okurken gerçektende çok keyif alacağınız kitaplar. tavsiye ederim.

Evet Portobello cadısı adlı kitabı da engüzel kitaplarından biri.
Okumanızı tavsiye ederim..............................................

kazanan yalnızdır okudum. Anafikri çok güzeldi ama romandan beklediğim tadı bulamadım.

simyacı, ışığın savaşçısının el kitabı'nı tavsiye ederim.

son kitabı BRIDA Türkçe çevirisiyle yayınlnadı kızlar bilginize. ancak kendi adıma şunu söylemeliyimki ondan ilk defa böyle betimlemeler okudum. ve şu ana kadar benim için en iyi kitabı beşindağ iken artık Brıda derimde başka şey demem kitabı bitirmem sadece 4 günümü aldı.ve size birazda merak uyandırsın diye kitaptan bir cümlelik bir alıntı yapıyorum.
" Dışta olanı değiştirmek,içtekini değiştirmekten daha zordur. "
ancak aklımdaki bazı sorularada açıklık getirdi doğrusu bu kitabı yazarı daha iyi tanıyacaksınız bu kitabıyla özelliklede UYARI bölümünü okuyunca :)

Simyacı,Veronika Ölmek İstiyor,Beşinci Dağ,Şeytan Ve Genç Kadın okuduğum kitaplarından.

Her kitabı ayrı güzeldi. Sevdiğim bir yazar.

simyacı mükemmeldi. beni düşündüren sarsan kitaplardan biriydi. herkese tavsiye ederim. şimdi de brida'yı aldım henüz okumadım ama paulo coelho'nun düşüncelerinden çıkan kitabın kötü olcağını düşünmüyorum :)

Beşinci Dağ şiddetle tavsiye ederim

Paulo Coelho'yu ve veronika ölmek istiyoru okuyamayanlara bir müjde vereyim.kitap hiç değiştirilmeden bozulmadan beyaz perdeye aktarılmış. aslında çekileli baya olmuş ancak ben tesadüfen nette gezerken daha geçen gün gördüm ve izledim. hee şu bi gerçek kitabı okuyana filmi izlemek tat vermiyor uyarayım. ayrıca oyunculardanmı kaynaklanıyor yoksa yönetmendenmi bilemem ama kitaptaki mesajlar filmde adeta kaybolmuş.ve göze çarpan bir şey daha kazanan yanlızdırı okuyanlar anlayacaklardır o kitabında bir bölümde yönetmenlere ve yapımcılara baya ters çıkıyor ki filmi izlediğimimde neden bu kadar kızgın olduğunuda anladım. :)) ayrıca film Türkiyede hiç gösterime girmemiş ve çevirisi yok bilginize.

tüm kitapları kütüphanemde mevcut eksiksiz bayılıyorum bu yazara bana öyle çok şey kattı ki

kitapların filme çevrilmesinden hç hoşlanmıyorum tüm büyüyü bozuyorlar

Simyacı ve Şeytan ve Genç Kadın'ı okumuştum.

Simyacı güzeldi ama Şeytan ve Genç Kadın'ı 11, 12 yaş civarında okuduğum için hiçbir şey anlamamıştım o zamanlar. Daha sonra okumak istedim ama ortadan kaldırmıştım kitabı. Çocuk aklı işte...

anlamak için çok küçükmüşsün benm en sevdiğim kitabıdır şeytan ve geçn kadın birde zahir ikisinede bayılıyorumboshayallersmile

veronika ölmek istiyor' u okumuştum baya oldu ama severk okudm die htrlıyorm

kazanan yalnızdır kitabını okumuştum simyacı kitabınıda aldım

Işığın savaşçısının elkitabı..

tavsiye ederim.

kazanan yalnızdır'ı okudum tek bi kitap üzerinden değerlendirmek istemiyorm o yüsden diğer kitaplarını da ara ara okicam

Back